ΤΟΠΙΚΑ

Μπροστά στην ενεργειακή εποχή η ΖeniΘ

μπροστά-στην-ενεργειακή-εποχή-η-ζeniθ-190676

Νέα εποχή για την Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας. Ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα γίνεται «ZeniΘ» και πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, καθώς εκτός από φυσικό αέριο ήδη προμηθεύει ρεύμα σε όλη την Ελλάδα, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Σε εκδήλωση χθες, στα γραφεία της εταιρείας στην Αργοναυτών με Ελ. Βενιζέλου ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Federico Regola, τόνισε ότι πρόκειται για μία αλλαγή ορόσημο, η οποία σηματοδοτεί την αυγή μίας εποχής γεμάτης ευκαιρίες για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τους καταναλωτές της εταιρείας.

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την ενεργειακή αγορά της Ελλάδας, μέσα από το όχημα της ZeniΘ, μιας εταιρείας που έχει τις ρίζες της στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, μετά από 17 χρόνια αποτελεσματικής παρουσίας εδώ, αλλά που φέρει στη χώρα την τεχνογνωσία και την κληρονομιά του ιταλικού κολοσσού Εni.

Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη ενός νέου κύκλου με διπλή σημασία: Σε αυτόν τον κύκλο, αγκαλιάζουμε όχι μόνο τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Το κάνουμε δε αυτό, όχι μόνο με τις υπάρχουσες υπηρεσίες μας, αλλά με μια ολιστική 360ο προσέγγιση στο ενεργειακό μας χαρτοφυλάκιο, προς όφελος του καταναλωτή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

«Σήμερα ξημερώνει μία καινούργια μέρα για την αγορά ενέργειας για τη Θεσσαλία. Ο πρώτος πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα αλλάζει, μπαίνει και στο ρεύμα, γίνεται ο πρώτος ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας» είπε από την πλευρά του ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας Μάνος Εξαρχουλάκος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε σειρά εκπλήξεων που περιμένουν τους καταναλωτές της εταιρείας. Όποιος συνδεθεί με ρεύμα μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου θα έχει έκπτωση 10%. Επιπλέον, οι καταναλωτές της εταιρείας, οι τωρινοί αλλά και οι μελλοντικοί, θα έχουν διάφορες παροχές όπως οικογενειακή κάρτα υγείας με δωρεάν εξετάσεις για όλη την οικογένεια αλλά και πολλά άλλα ακόμη προνόμια.

Στην εκδήλωση της εταιρείας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Γιώργος Κωτσός, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Χατζόπουλος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου