ΤΟΠΙΚΑ

Επισκέψεις του Μητροπολίτη στα σωφρονιστικά καταστήματα

επισκέψεις-του-μητροπολίτη-στα-σωφρο-192033

Επίσημη επίσκεψη στους χώρους κράτησης της περιοχής μας, επ΄ ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιήσει, την Πέμπτη 21/12 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και Υπεύθυνο του Γραφείου Μερίμνης Φυλακών και από μια πολυμελή ομάδα εθελοντών – συνεργατών της τοπικής Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί τις Φυλακές Κασσαβετείας και στις 11 π.μ. τις Φυλακές Βόλου. Και στα δύο Σωφρονιστικά Καταστήματα θα παρακολουθήσει, στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, την χριστουγεννιάτικη εορτή, που θα παρουσιάσουν οι κρατούμενοι μαθητές των σχολείων των Καταστημάτων.

Ο Σεβασμιώτατος θα μιλήσει στους κρατούμενους και θα προσφέρει ατομικά δέματα προς όλους, εκ μέρους των ενοριών της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και του Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

Στις 12 μ.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στους κρατούμενους του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Ιωνίας, στους οποίους θα προσφέρει γλυκίσματα και είδη ατομικής καθαριότητος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου