ΤΟΠΙΚΑ

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία κατά της δημοτικής Αρχής για την Καραμπατζάκη

η-περιβαλλοντική-πρωτοβουλία-κατά-τη-195682

Από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή Βόλου έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, στα σημερινά επεισόδια στον Κραυσίνδωνα που κατέληξαν στον τραυματισμό συμπολίτη μας. Ο κατήφορος που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή Βόλου, μπορεί σύντομα να οδηγήσει ακόμα και σε απώλεια ζωών. Μη σεβόμενη τη νομιμότητα, ενώ έπρεπε να πρωτοστατεί σε αυτό για να δείχνει στους πολίτες το καλό παράδειγμα, επιχειρεί να προχωρήσει σε έργα χωρίς τις νόμιμες άδειες, χωρίς σχεδιασμό και πάντα με τον κακώς εννοούμενο «τσαμπουκά».

Αν τα έργα και οι ημέρες της παρούσης Δημοτικής Αρχής είχε επιχειρήσει κάποια από τις προηγούμενες, τις οποίες η ίδια αποκαλεί, πολιτικά σκουπίδια κλπ. θα είχαν σηκωθεί ακόμα και οι πέτρες σε αυτό τον τόπο.

Το χυδαίο, πεζοδρομιακό και γηπεδικό υβρεολόγιο, είναι χαρακτηριστικό μιας εξουσίας που δεν σέβεται τους πολίτες, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Ας μη νομίζει ότι έχει το ακαταλόγιστο. Δεν πρόκειται να συνηθίσουμε σε τέτοιες συμπεριφορές.

Όσοι ασκούν τέτοιου είδους εξουσία, που δεν την έδωσε ο λαός του Βόλου για να τη διαχειρίζονται με αυτό τον τρόπο, να είναι σίγουροι ότι θα ξαναγυρίσουν από εκεί που ήρθαν.

Οι πολίτες έχουν νου και γνώση και δεν θαμπώνονται από τα λαμπάκια ούτε τρέφονται με λουλουδάκια. Η ώρα της κρίσης δεν θα αργήσει, αρκεί να μη θρηνήσουμε θύματα στο μεταξύ”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου