ΤΟΠΙΚΑ

«Δεν είμαστε οπαδοί, αλλά Ελληνες αυτόχθονες κυρίαρχοι ιθαγενείς»

δεν-είμαστε-οπαδοί-αλλά-ελληνες-αυτό-196214

Την απάντηση της Κεντρικής Διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος – Θεσσαλίας της «Ελλήνων Συνέλευσις», προκάλεσε το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ την περασμένη Κυριακή, σχετικά με τον εφιάλτη των κατασχέσεων και πλειστηριασμών με τον οποίο ζουν όσοι φορολογούμενοι και δανειολήπτες δεν τακτοποίησαν τις οφειλές τους, αλλά σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Αρτέμη Σώρρα απέστειλαν σε εφορίες και τράπεζες εξώδικα.

Το δημοσίευμα κατέγραψε τις έγκυρες πληροφορίες για αναγκαστικά πλέον μέτρα, εναντίον όσων απέστειλαν εξώδικα, με τα οποία ζητούσαν τα χρέη τους να πληρωθούν από δύο πηγές: τα 600 δισ. δολάρια που έχουν κατατεθεί υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας, και ελληνικά καταπιστεύματα που προβλέπει η Συμφωνία του Μπρέτον Γουντς, τα οποία ανέρχονται στα 115 τρισ.

Το ρεπορτάζ κατέγραφε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τουλάχιστον 400 Βολιώτες απευθύνθηκαν στις τράπεζες κοινοποιώντας εξώδικες δηλώσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κανένα από τα εξώδικα δεν έγινε δεκτό. Αποτέλεσμα, όσοι έμειναν αμετακίνητοι στη θέση τους και δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους, να έχουν ζημιωθεί με υπέρογκα ποσά, με προσαυξήσεις και τόκους, και εναντίον τους να κινούνται αναγκαστικά μέτρα, όπως κατασχέσεις και πλειστηριασμοί.

Αντίστοιχο είναι το σκηνικό και στις εφορίες Βόλου και Ν. Ιωνίας, οι οποίες φυσικά αρνήθηκαν σε όλες τις περιπτώσεις να ικανοποιήσουν το περιεχόμενο των εξώδικων, και χειρίζονται τις υποθέσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Εισπράξεων.

Η απάντηση

Η απάντηση που λάβαμε από το Γραφείο Τύπου τηςΚ.Δ.Π.Κ.Ε & Θεσσαλίας έχει ως εξής:

Σε δημοσίευμα που έλαβε χώρα στον ισότοπο σας από την δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρούγκα με τον τίτλο http://www.taxydromos.gr/Topika/281643-opadoi-toy-swrra-zoyn-ton-efialth-twn-katasxesewn.html «ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ»
Σας γνωστοποιούμε τα εξής:
Ως νομικές οντότητες με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) αναγνωρισμένες από τις εφορίες και τα πρωτοδικεία ανά την επικράτεια,
έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες αυτόχθονες κυρίαρχους ιθαγενείς πλέον των 350 γραφείων στον αριθμό, σας δηλώνουμε ότι είμαστε μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.), όπου είναι αυτόνομες και αυτοδιοικούμενες και ως εκ τούτου, ΔΕΝ είμαστε οπαδοί.

Οι εντολές εξουσιοδοτήσεις, είναι ΝΟΜΙΜΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ,έχουν αξία και είναι σε ισχύ, βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που καταθέτουμε όπου δεν βασίζονται ούτε σε ισχυρισμούς ούτε και σε πίστη.

Προκειμένου να αποφύγουμε νομικές ενέργειες εναντίον σας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σας καλούμε, να προβείτε εντός 48 ωρών σε συμπληρωματικό δημοσίευμα με άμεση αποκατάσταση της αλήθειας με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που σας παραθέτουμε στις κατωτέρου επίσημες ιστοσελίδες μας. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Στο τέλος της επιστολής τους παραπέμπουν για στοιχεία και αποδείξεις περί της ορθότητας και αλήθειας, όπως λένε, στις εξής ιστοσελίδες: 1. Προφίλ Αρτέμη Σώρρα: http://www.artemis-sorras.gr, 2. Πρόταση 600 δισ.: http://600dis.oramaellas.gr, 3. Προτάσεις δήμων: http://dimoi.oramaellas.gr, 4. Τράπεζα της Ανατολής: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr, 5. Πρόταση ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου