ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων συγχαίρει τον Σ. Μαουσίδη

ο-σύνδεσμος-ηλεκτρολόγων-συγχαίρει-τ-196496

Από τον Σύνδεσμο Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε στον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ.Μαουσίδη Σεραφείμ, τα συγχαρητήρια μας για την εκλογή του στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και συγκεκριμένα για την πρώτη θέση που κατέκτησε στο Τμήμα Υπηρεσιών με το Συνδυασμό ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025 και επικεφαλής τον κ.Πλαστάρα Τρύφωνα.

Συγχαρητήρια και σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας που συμμετείχαν ως υποψήφιοι στο πλευρό του Προέδρου μας. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν Συνάδελφοι σε Επιμελητηριακή Εκλογική Διαδικασία, η οποία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή, τους κόπους και τις προσπάθειες που δικαιώθηκαν με το αποτέλεσμα της πρώτης θέσης στο Τμήμα Υπηρεσιών. Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν αυτή την κίνηση. Ένας νέος δρόμος άνοιξε για το Σύνδεσμό μας.

Ευχόμαστε στον Πρόεδρό μας κ. Μαουσίδη Σεραφείμ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει, μια γόνιμη θητεία και εμείς σαν Διοικητικό Συμβούλιο και Σύνδεσμος διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε πάντα δίπλα του προς όφελος του Συνδέσμου μας και των επαγγελματιών του Νομού μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου