ΤΟΠΙΚΑ

Κουμπαρά για την ευχή του μικρούλη Στάθη: ένα κόκκινο αυτοκίνητο

κουμπαρά-για-την-ευχή-του-μικρούλη-στά-197736

Την ευχή του μικρούλη Στάθη που πάσχει από οξεία λεμφική λευχαιμία, θα κάνουν πραγματικότητα οι 85 λιλιπούτειοι μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος. Η ευχή του τρίχρονου αγοριού είναι ένα κόκκινο αυτοκίνητο για να μπαίνει μέσα και να οδηγάει, και οι μαθητές του σταθμού θα γίνουν μια αγκαλιά για να του το προσφέρουν, συμβάλλοντας με αυτή τους την κίνηση στην καλή ψυχολογία του αγοριού, που δίνει από νωρίς τη μάχη για τη ζωή.

Την ευχή ο μικρός Ευστάθιος την έκανε στον οργανισμό Make A Wish, με τον οποίο συνεργάζεται ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σταθμού, κ. Δημήτρη Σουλιώτη, για την πραγματοποίηση της ευχής του μικρού αγοριού, θα ανοίξει κουμπαράς στο σχολείο, από τον Ιανουάριο έως και τέλος της σχολικής χρονιάς. Στόχος, να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του κόκκινου αυτοκινήτου, με το οποίο ο 3χρονος θα πατήσει… γκάζι για τη ζωή.

Αυτή είναι μόνο μία από τις δράσεις του σταθμού. Σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, πραγματοποιεί τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Οι 85 μαθητές θα μεταφέρουν επί σκηνής το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ένα δέντρο μια φορά». Στο πλαίσιο της γιορτής θα δοθεί το «Αστέρι της Ευχής» του Make A Wish, πάνω στο οποίο καθένας θα γράψει το όνομά του και την ευχή που θέλει να πραγματοποιηθεί. Κάθε αστέρι θα δίνεται έναντι 2 ευρώ, και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στο «γενικό ταμείο» του Make A Wish, με στόχο να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότερες παιδικές ευχές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου