ΤΟΠΙΚΑ

Σε ισχύ η απαγόρευση χρήσης νερού στα Ανω Λεχώνια

σε-ισχύ-η-απαγόρευση-χρήσης-νερού-στα-α-199386

Σε συνέχεια ενημέρωσης για την ποιότητα του νερού στα Ανω Λεχώνια μετά από ζημιές στο σύστημα απολύμανσης, από την Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σε συνέχεια του από 07.12.2017 Δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΜΒ που είχε εκδοθεί μετά τη δολιοφθορά που υπέστη το σύστημα απολύμανσης και σχετικά με τα αποτελέσματα των αναλύσεων επί δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης της Τ. Κ. Άνω Λεχωνίων, σας ενημερώνουμε ότι διαπιστώθηκε μικροβιακή επιβάρυνση του νερού του δικτύου ύδρευσης της ως άνω Τ.Κ.

Η ΔΕΥΑΜΒ προέβη στην ενημέρωση της Δ/νσης Υγείας, των άμεσα ενδιαφερομένων καθώς και του Αντιδημάρχου Λοιπών Δημοτικών Ενοτήτων.

Μετά τα παραπάνω, απαγορεύεται η χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα και προπαρασκευή τροφής) στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων, καθώς δεν πληρούνται οι όροι και οι προδιαγραφές της ΚΥΑ Γ1(δ)/ ΓΠ οικ.67322.

Η ΔΕΥΑΜΒ διερευνά τη δυνατότητα για την ταχύτερη αποκατάσταση του συστήματος απολύμανσης και θα επανέλθει προς ενημέρωση του κοινού με νεότερο Δελτίο Τύπου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου