ΤΟΠΙΚΑ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή 58χρονη Βολιώτισσα

εχασε-τη-μάχη-για-τη-ζωή-58χρονη-βολιώτι-199990

Εδωσε γενναία και άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. «Έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η Ελένη Μουστάκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η άτυχη γυναίκα είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο. Το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα, που ήταν πάντοτε στο πλάι της και έδιναν από κοινού τον αγώνα.

Οι «περιπέτειες» με την υγεία της ξεκίνησαν πριν από δυόμισι χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα η 58χρονη έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως πάντοτε γενναία υπήρξε σε όλη τη ζωή της.

Το άγγελμα του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η οικογένειά της τυλίχτηκε στο πένθος. Όλοι όσοι τη γνώρισαν έκαναν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο.

Ήταν πολύ αγαπητή στον Βόλο και τη Νέα Δημητριάδα όπου κατοικούσε αλλά και στα Μελισσάτικα, τον τόπο από τον οποίο ήλκε την καταγωγή της.

Η 58χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε αφιερώσει τη ζωή της στην οικογένειά της που λάτρευε. Παράλληλα, δούλεψε σε διάφορες εργασίες, καθώς ήταν πολύ εργατική.

Άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός δεν το έβαλε κάτω ούτε όταν ενημερώθηκε για την ασθένειά της. Δυστυχώς, όμως, η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, στις 3 το μεσημέρι από τον Άγιο Μόδεστο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου