ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Γιάννη Τζαμάρα

σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στον-36χρονο-γ-201485

Στη γενέτειρά του, τη Ν. Αγχίαλο, θα παιχθεί σήμερα η τελευταία πράξη της τραγωδίας με θύμα τον 36χρονο Γιάννη Τζαμάρα, ο οποίος έχασε άδικα και πρόωρα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Σε κλίμα απόλυτης συντριβής και απερίγραπτου θρήνου, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο στο αδικοχαμένο παλικάρι.

Η κηδεία του Γιάννη Τζαμάρα, ο οποίος κατέλειπε τη σύζυγό του Αναστασία και τη μικρή κορούλα τους, θα γίνει σήμερα, στις 3:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγχιάλου.

Η Ν. Αγχίαλος, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο 36χρονος έχει βυθιστεί σε βαρύτατο πένθος. Το σοκ που έχουν υποστεί όσοι γνώριζαν αυτό το αγαπητό, όπως λένε παιδί, είναι απερίγραπτο.

Ο 36χρονος εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη σε βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών και βρήκε ακαριαίο θάνατο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, ενώ επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι. Κάτω από συνθήκες, οι οποίες ερευνώνται, κατά τη διαδρομή προς την κατοικία του, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε. Η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικά υποστυλώματα.

Η σύγκρουση στάθηκε μοιραία για τη ζωή του παλικαριού, που υπέστη σοβαρά τραύματα, στα οποία υπέκυψε σχεδόν αμέσως.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μέσα στο εργοτάξιο της κατασκευάστριας εταιρείας της αερογέφυρας Σταυρούπολης, όπου φαίνεται ότι ο χάρος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο 36χρονο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο πλαίσιο αυτό παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 36χρονου.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όταν παντρεύτηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια. Δημιούργησε εκεί μία υπέροχη οικογένεια, καθώς από τον γάμο του απέκτησε μία πανέμορφη κόρη. Στη Νέα Αγχίαλο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, όλοι τον αγαπούσαν. Κανένας δεν περίμενε την τραγική εξέλιξη. Όλοι έκαναν λόγο για έναν εξαίρετο νέο, εργατικό, οικογενειάρχη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου