ΤΟΠΙΚΑ

Σύνδεση του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου με το Λονδίνο

σύνδεση-του-αεροδρομίου-ν-αγχιάλου-με-207279

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου μετά την συμφωνία που “έκλεισε” με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την αεροπορική εταιρία, χαμηλού κόστους, Easy Jet.

Η συμφωνία “σφραγίστηκε” ουσιαστικά σήμερα, όταν εκπρόσωποι της εταιρίας βρέθηκαν στον Βόλο ανταποκρινόμενοι θετικά σε πρόταση που είχε υποβάλει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στη διάρκεια Διεθνούς Τουριστικής Εκθεσης στο Λονδίνο.

Σε πρώτη φάση το πλάνο συνεργασίας περιλαμβάνει 20 πτήσεις από Νέα Αγχίαλο για Λονδίνο και το αντίστροφο, δύο φορές την εβδομάδα από αρχές Ιουλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο, με αεροπλάνα 188 θέσεων.

Η Εasy Jet για τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα στην ιστοσελίδα της, την έναρξη καλοκαιρινών δρομολογίων Λονδίνο – Νέα Αγχίαλος, ενώ το σύστημα κρατήσεων προγραμματίζεται να ανοίξει από τον Ιανουάριο του 2018.

Η εταιρεία σκοπεύει να εντάξει την συγκεκριμένη αεροπορική γραμμή στο διαφημιστικό της πρότζεκτ στο περιοδικό πτήσεων που διακινεί σε όλες τις πτήσεις της αλλά και στα άλλα μέσα προβολής που διαθέτει (instagram,facebook), γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή τόσο του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου όσο της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου