ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε 68χρονος μηχανολόγος μηχανικός

απεβίωσε-68χρονος-μηχανολόγος-μηχανικ-208409

Σε ηλικία 68 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός Βολιώτης μηχανολόγος μηχανικός Νικόλαος Ναούμης. Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του, τυλίγοντας στο πένθος την οικογένειά του παραμονή της ονομαστικής του εορτής.

Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, καθώς εδώ και δύο χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή έδινε άνιση σκληρή μάχη με την επάρατη, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη λύπη στον Βόλο αλλά και στο Διμήνι όπου κατοικούσε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο 68χρονος ήταν πολύ γνωστός. Είχε αναλάβει πολλά έργα του Δήμου Βόλου και άλλων ΟΤΑ της Μαγνησίας.

Διατηρούσε επί 37 χρόνια τεχνικό γραφείο στην Αργοναυτών με τους συνεργάτες του Λάμπρο Παπαθεοχάρη και Ιωάννη Αναγνωστάκη.

Ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος επαγγελματίας και πολύ εργατικός, όμως ήταν άνθρωπος χαμηλού προφίλ, πολυμαθής, έντιμος.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να χαρεί τη συνταξιοδότησή του καθώς τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Όλοι χθες έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του που ενημερώθηκαν με λύπη για τον άδικο χαμό.

Ο 68χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του Πόπη Τραγή και τα δύο τους παιδιά, Χρήστο και Νίκο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Διμηνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου