ΤΟΠΙΚΑ

Πορεία σήμερα στον Βόλο στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου

πορεία-σήμερα-στον-βόλο-στη-μνήμη-του-α-208528

Συγκέντρωση και πορεία από τη Θόλο του κτιρίου Παπαστράτος, στις έξι σήμερα το απόγευμα, διοργανώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Κανένας Δεκέμβρης δεν θα τελειώσει πότε όσο υπάρχει εκμετάλλευση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Οι μηχανισμοί και οι οικονομικοί και πολιτικοί τους πάτρωνες που δολοφόνησαν στις 6 Δεκέμβρη του 2008 τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, είναι οι ίδιοι που μοιράζουν θάνατο στην κοινωνική πλειοψηφία, από τη Μάνδρα μέχρι τα νερά του Αιγαίου, και από τα εργατικά κάτεργα της σύγχρονης «ανάπτυξης», μέχρι τα προγράμματα της δουλείας σε δήμους και περιφέρειες.

Στις μάχες που έχουμε μπροστά μας για το μπλοκάρισμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για να μην υπογραφεί καμία αξιολόγηση και κανένα νέο μνημόνιο, ενάντια στον αντεργατικό Αρμαγεδδώνα με κομβική αναμέτρηση την απεργία στις 14 Δεκέμβρη και σε κάθε μάχη με την εργοδοσία και την κυβέρνηση, αναμετράται η δυνατότητά μας για να πάνε τα πράγματα αλλιώς.

Παλεύουμε για την ανασυγκρότηση ενός ταξικού διεκδικητικού και μαχητικού ρεύματος που δε θα είναι κατοικίδιο των κυβερνητικών σχεδίων, ούτε «ζητιάνος» στα σκαλοπάτια υπουργείων. Παλεύουμε για την κλιμάκωση των εργατικών λαϊκών αγώνων και για τη συγκρότηση τους σε ανώτερο βαθμό για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της και συνολικά την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης.

Η εξέγερση του 2008 δείχνει δρόμους για τις εξεγέρσεις της εποχής μας», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου