ΤΟΠΙΚΑ

Τρ. Πλαστάρας: Στις 11 Δεκεμβρίου βάζουμε τέλος στην απραξία

τρ-πλαστάρας-στις-11-δεκεμβρίου-βάζουμ-208880

Κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες- μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές που γίνονται 9-10 και 11 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης απηύθυνε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τρύφωνας Πλαστάρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης κλιμακίου του συνδυασμού στο Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο.

Μιλώντας με τους επαγγελματίες της περιοχής, ο κ. Πλαστάρας παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και ζήτησε από όλους να στρατευθούν στην κοινή προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί ο θεσμός του Επιμελητηρίου, που τα τελευταία χρόνια απαξιώθηκε στα μάτια των περισσοτέρων μελών του.

«Καλούμε τους επιχειρηματίες να σταθούν δυναμικά δίπλα μας και να συμβάλουν ενεργά στην κοινή προσπάθεια, για να αντιμετωπίσουμε στη σημερινή, δύσκολη, περίοδο τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που αναδύονται για τις επιχειρήσεις μας. Για να μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες και να είμαστε όλοι παρόντες στο επιχειρείν του αύριο. Για ένα Επιμελητήριο που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της περιοχής του και συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου του και στην έξοδό του από την κρίση. Δίπλα στις επιχειρήσεις, κοντά στους ανθρώπους, μαζί στην υγιή ανάπτυξη και προοπτική της Μαγνησίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαγνησία 2025».

Συνεχίζοντας ο κ. Τρ. Πλαστάρας παρατήρησε, πως το Επιμελητήριο Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια έχει «περάσει από σαράντα κύματα» εξαιτίας λανθασμένων επιλογών, έσπευσε ωστόσο να τονίσει, πως σε αυτό θα μπει τέλος την ερχόμενη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου με την υπερψήφιση του συνδυασμού «Μαγνησία 2025».

«Η κυρίαρχη προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε πνοή ξανά στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Βάζουμε τέλος στην απραξία. Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών που τη χαρακτηρίζει και την ενώνει ο ίδιος κώδικας τιμής και αξιών. Βασικό μας μέλημα είναι η παραγωγή έργου στο Επιμελητήριο και τίποτε άλλο. Θέλουμε να στηρίξουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου μας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Μαγνησίας. Δεσμευόμαστε για τη συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, προσφορά νέων υπηρεσιών και προώθηση καινοτόμων δράσεων στους συναδέλφους όλων των κλάδων καθώς και για την ανάδειξη των αναγκών και τη δυναμική παρέμβαση με προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας μέσα από το ίδιο το Επιμελητήριο αλλά και μαζί με όλους τους επαγγελματικούς φορείς» πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

«Σε αυτό το πλαίσιο σας καλούμε να συμμετέχετε καταρχήν μαζικά στις εκλογές, καθώς αυτό θα ενισχύσει τον ίδιο το θεσμό που είναι και το ζητούμενο, αλλά και να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας» κατέληξε ο κ.Τρ. Πλαστάρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου