ΤΟΠΙΚΑ

Τρ. Πλαστάρας: Το Επιμελητήριο θα γίνει το σπίτι του επαγγελματία

τρ-πλαστάρας-το-επιμελητήριο-θα-γίνει-210109

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το Επιμελητήριο σπίτι του επαγγελματία» τόνισε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» Τρύφωνας Πλαστάρας, μιλώντας στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με τον κ. Πλαστάρα, ο Συνδυασμός του έχει ως στόχο την αξιοποίηση όλων των εργαλείων που προσφέρει ο επιμελητηριακός θεσμός, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στο μέγιστο βαθμό στο παρελθόν. Παράλληλα, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα ωφελήσουν τους επαγγελματίες. «Έχουμε τελείως αποξενωθεί οι επαγγελματίες μεταξύ μας. Έχουμε κλειστεί ο καθένας στην επιχείρηση του και στην προσπάθειά του να συνεχίσει να υπάρχει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το Επιμελητήριο σπίτι μας, ώστε ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας να παίρνει βοήθεια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο κ. Πλαστάρας ανέφερε πως «έχουμε όρεξη για να δημιουργήσουμε για το καλό του τόπου μας, συνεργαζόμενοι με όλους. Είμαστε ένας ανεξάρτητος, ακομμάτιστος Συνδυασμός με τις πόρτες του ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν» πρόσθεσε ο ίδιος και κάλεσε τους υποψηφίους, τις τελευταίες αυτές μέρες πριν τις κάλπες, να δώσουν τη μάχη «πόρτα- πόρτα» για να επικοινωνήσουν τις θέσεις του συνδυασμού σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Σχολιάζοντας εξάλλου εμμέσως ο κ. Πλαστάρας, την τακτική του κ. Μπασδάνη να καταφέρεται κατά του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» με υπονοούμενα απαράδεκτα, υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός δεν πρόκειται να υποβαθμίσουν το δημόσιο διάλογο και να πέσουν στο επίπεδο του απερχόμενου προέδρου. «Απέναντί μας έχουμε τα προβλήματα και όχι τα πρόσωπα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πλαστάρας και πρόσθεσε πως είναι λυπηρό εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, να γίνονται προσωπικές επιθέσεις λάσπης εναντίον υποψηφίων.

Σημειώνεται πως χθες Δευτέρα, ο συνδυασμός του κ. Τρ. Πλαστάρα «Μαγνησία 2025» αλλά και ο συνδυασμός του κ. Σπ. Κοπάλη « κατέθεσαν ένσταση στην Εκλογική Επιτροπή ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές 10-11 Δεκεμβρίου στο κτίριο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκφράζοντας μία σειρά από ενστάσεις που αφορούν στην λειτουργικότητα και την ασφάλεια του κτιρίου. Επί της ενστάσεως αναμένεται απάντηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου