ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

χριστουγεννιάτικο-μπαζάρ-από-το-χαμ-210412

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει το «Χαμόγελο του παιδιού» στο διάστημα μεταξύ 11 και 15 Δεκεμβρίου στο πάρκο του Αη Βασίλη, έξω από το Δημαρχείο του Βόλου,10.00 -14.00 και 18.00 – 21.00 και στις 15 Δεκεμβρίου, ειδικότερα, 10.00 -14.00.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού, για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού είναι διαθέσιμα στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora/ ή στο τηλέφωνο 210-7647760.

Τρόφιμα για παιδιά

Στο μεταξύ, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που ζουν στο όριο της φτώχειας, ενόψει Χριστουγέννων.

Στη λίστα των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται, περιλαμβάνονται: Γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος), προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ), είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων) και χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες).

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Θεσσαλία, που βρίσκεται στη διεύθυνση Αγιάς 97, T.K 41221, Λάρισα, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 560900 και 2410 555422.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου