ΤΟΠΙΚΑ

Εξετάσεις για άδειες χειριστών μηχανημάτων έργου

εξετάσεις-για-άδειες-χειριστών-μηχαν-210552

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, 7,8 και 9 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις πρακτικού μέρους απόκτησης επαγγελματικών αδειών της δραστηριότητας των χειριστών μηχανημάτων έργου της 2ης Ειδικότητας Α Ομάδας.

Η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένα Βόλου (στην προβλήτα των Αλυκών) και της Μεταφορικής Εταιρείας «Χαρβάλας Βασίλειος» στο Βόλο.

Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι Ηλίας Μιχελής, Δημήτρης Χρυσάκης, Γιώργος Παπαλόπουλος, Νικόλαος Μητσιάδης, Μιχαήλ Σανιδάς, Αντώνης Καπουτσέλης, Παύλος Ραϊκούδης, Αθανάσιος Βούρας, Νικόλαος Καβουρίδης, Δημήτριος Κασνακίδης, Γεώργιος Βαρέτας, Σταύρος Λαζαρίδης, Στέργιος Μπάρμπας, Ιωάννης Ουσταμπασίδης, Κριστιαν Φλοριν Τσερνεα, Ιωάννης Κανάκης, Στέλιος Βαϊτσης, Θεόδωρος Τσεκούρας και Νεοκλής Σολωμός.

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στους χώρους εξέτασης θα πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας και να έχουν και το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο εξέτασης από το αρμόδιο τμήμα υποβολής της αίτησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου