ΤΟΠΙΚΑ

Στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου

στο-πλευρό-της-κιβωτού-του-κόσμου-212249

Στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου θα βρεθεί το 9ο Γυμνάσιο Βόλου και οι μαθητές τους, που επί μέρες δουλεύουν στο σχολείο για την προετοιμασία των ειδών και γεύσεων που θα διαθέσουν από τους πάγκους του φιλανθρωπικού μπαζάρ τους.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το 9ο Γυμνάσιο Βόλου πραγματοποιεί φιλανθρωπικό μπαζάρ για την ενίσχυση σωματείων της πόλης. «Φέτος επιλέξαμε την Κιβωτό του Κόσμου, όπου θα διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσής μας», ανέφερε η εκπαιδευτικός γερμανικών, Νικόλ Κατσίκη.

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και οι μαθητές θα διαθέτουν προς πώληση έναντι συμβολικής τιμής σαπούνια που δημιούργησαν οι ίδιοι στο σχολείο, μπισκοτόσπιτα τα οποία συσκεύασαν και γλυκά.

«Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας και θέλω να προσκαλέσω όλα τα παιδιά στο μπαζάρ γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό», ανέφερε η μαθήτρια της Γ’ τάξης Ειρήνη Ατία.

«Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε συνανθρώπους μας. Και είναι σημαντικό και για εμάς τους ίδιους. Νιώθουμε όμορφα όταν μπορούμε και βοηθάμε», σημείωσε η μαθήτρια της Γ’ τάξης Γιώτα Διακουμή.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου