ΤΟΠΙΚΑ

Τρ. Πλαστάρας: Θέλουμε το Επιμελητήριο ισχυρό συμπαραστάτη του κόσμου της αγοράς

τρ-πλαστάρας-θέλουμε-το-επιμελητήριο-213480

«Θέλουμε να βγάλουμε το Επιμελητήριο από τη σημερινή απραξία και να το κάνουμε ένα σύγχρονο φορέα συμπαράστασης προς τον κόσμο της αγοράς και προς τις επιχειρήσεις της Μαγνησίας», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Τρύφωνας Πλαστάρας, αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους ο ίδιος και ο συνδυασμός που ηγείται «Μαγνησία 2025», συμμετέχουν στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές και διεκδικούν την ισχυρή στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου.

Οπως επισήμανε ο κ. Πλαστάρας στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο ίδιος και ο συνδυασμός του δεν κάνουν διαχωρισμούς και για το λόγο αυτό -όπως είπε- μπόρεσαν και ένωσαν στον συνδυασμό υποψήφιους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και σημείωσε πως το γεγονός “αυτό από μόνο του, είναι σημαντική επιτυχία”. “Εμείς ενώνουμε και δεν διαχωρίσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου απεύθυνε κάλεσμα προς τα μέλη του να δώσουν ισχυρή στήριξη στον συνδυασμό «Μαγνησία 2025», ώστε όπως είπε χαρακτηριστικά “να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο ισχυρό, σύγχρονο, αναπτυξιακό και κυρίως δηλώνουμε ότι θέλουμε τον κόσμο της αγοράς συνεργάτες όχι μόνο στις επικείμενες εκλογές αλλά και στην προσπάθεια που θα ακολουθήσει, για να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε”.

Ο κ. Πλαστάρας επεσήμανε ότι “σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας γίνονται σύγχρονοι σχεδιασμοί, αναλαμβάνονται καινοτόμες πρωτοβουλίες, διοργανώνονται δημιουργικές εκδηλώσεις και δράσεις συνεργασιών ή επίλυσης διαφορών, προβολής προϊόντων, ενημέρωσης για προγράμματα και για νέες αγορές, συμμετοχή σε εκθέσεις και άλλα πολλά”.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε “δυστυχώς η Μαγνησία ήταν μέχρι σήμερα απούσα, από τέτοια επιμελητηριακή δραστηριότητα, είχε περιοριστεί σε ένα Επιμελητήριο μόνο για τις «σφραγίδες» και αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε”.

“Στόχος μας είναι να βγάλουμε το Επιμελητήριο από την αφάνεια και από την απραξία. Να το κάνουμε συνεργάτη και συμπαραστάτη των ανθρώπων της αγοράς. Να το κάνουμε Επιμελητήριο των πολλών και όχι του ενός και των λίγων. Να μη λέμε τι «έκανα» αλλά πάντα να λέμε τι κάναμε όλοι μαζί. Να γίνει υπόθεση όλων μας, συλλογικά, συναδελφικά και προπαντός ενωτικά». «Λογικές του «εμείς» και οι «άλλοι» είναι λογικές ξεπερασμένες, που σε εμάς δεν υπάρχουν.

Θέλουμε το Επιμελητήριο να είναι φορέας με συλλογική αντίληψη και αναπτυξιακό πρόσημο”, τόνισε με έμφαση ο κ. Πλαστάρας.

Καταλήγοντας στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας δήλωσε πως: “δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε μεθοδικά, με πίστη και προσήλωση, στην κατεύθυνση αυτή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά εμείς ερχόμαστε να την ενσαρκώσουμε για ένα νέο ξεκίνημα” κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου