ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση Πλαστάρα κατά Μπασδάνη

σφοδρή-επίθεση-πλαστάρα-κατά-μπασδάν-214402

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στον συνδυασμό «Μαγνησία 2025», επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τρύφων Πλαστάρας, η άρνηση να παραχωρηθεί η αίθουσα του Επιμελητηρίου στον συνδυασμό για συνέντευξη Τύπου, με το πρόσχημα ότι επειδή δεν ζητήθηκε από κανέναν άλλο συνδυασμό, δεν μπορεί να παραχωρηθεί κατ’ εξαίρεση σε έναν μόνο.

Ο κ. Πλαστάρας, κατήγγειλε τον κ. Μπασδάνη πως «αποφασίζει λες και το Επιμελητήριο είναι σπίτι του», και διαμήνυσε ότι ο ίδιος και οι συνυποψήφιοί του θα βάλουν τέλος σε τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές.

Απαντώντας χθες ο κ. Μπασδάνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «το αίτημα, όπως και όλα τα υπόλοιπα, περνούν για έγκριση από τα όργανα, στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη Δ.Ε., καθώς δεν είναι ο πρόεδρος που αποφασίζει από μόνος του», συμπληρώνοντας επίσης πως στη ΔΕ συμμετέχει και ο κ. Θαν. Σταυρίδης, που κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μαγνησία 2025».

Σκληρή ανταπάντηση

«Ο κ. Μπασδάνης έχει μείνει τραγικά μόνος», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του συνδυασμού «Μαγνησία 2025».«Επιμένει να «κρύβεται» πίσω από διοικητικές αποφάσεις, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είναι πασιφανές πως έχει χάσει την ψυχραιμία του. «Του συνιστούμε να κάνει λίγη μόνο… υπομονή ακόμη, μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και οι επαγγελματίες με την ψήφο τους, θα φροντίσουν να τον απαλλάξουν από την προεδρία. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας αξίζει καλύτερη τύχη. Και εμείς στον συνδυασμό «Μαγνησία 2025», και θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πλαστάρας θα παραχωρήσει σήμερα Παρασκευή συνέντευξη Τύπου στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών.

Εκδήλωση Μπασδάνη

Σημειώνεται πως ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα παρουσιάσει μεθαύριο Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Valis τους υποψηφίους του και το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα».

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή

Στο μεταξύ, κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου απευθύνουν στα μέλη τους η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Εστίασης Αλμυρού.

«Στις εκλογές αυτές συμμετέχουμε μαζικά και στέλνουμε στο Επιμελητήριο τους ανθρώπους που έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τα δικά μας, ζουν στον ίδιο τόπο και έχουν τις ίδιες ελπίδες για ένα μέλλον καλύτερο και πιο φωτεινό για τον επαγγελματικό κόσμο του Αλμυρού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Πανταζώνας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Κώστας Μπουρλής.

Οι επαγγελματίες της επαρχίας Αλμυρού μπορούν να ψηφίσουν σε κάλπη που θα στηθεί στο Δημαρχείο Αλμυρού το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και από ώρα 07.00 έως 19.00, ενώ θα μπορούν και όσοι δεν προλάβουν, να ψηφίσουν την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, Δημητριάδος 176 στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου