ΤΟΠΙΚΑ

Αντιδράσεις για μετακίνηση υπαλλήλου στον Δήμο Βόλου

αντιδράσεις-για-μετακίνηση-υπαλλήλο-215733

Από το τμήμα στάθμευσης της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας, στο πολυδύναμο γραφείο καθαριότητας, ανακύκλωσης, πρασίνου, συντήρησης, υποδομών και κοιμητηρίου Νέας Αγχιάλου, μετακινήθηκε με απόφαση του Δήμου Βόλου ο δημοτικός υπάλληλος Στάθης Χαλαστάρας.

Η μετακίνηση αυτή προκαλεί αντιδράσεις, καθώς γίνεται λίγες μέρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στα έργα της Καραμπατζάκη.

Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με αφορμή τη μετακίνηση, κάνει λόγο για αυταρχισμό, και συνεχίζοντας υπογραμμίζει: «Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή Βόλου έδειξε το πρόσωπο του αυταρχισμού, της εκδικητικότητας και του κακώς εννοούμενου «τσαμπουκά» που τη διακατέχει. Αυτή τη φορά στο πρόσωπο του υπαλλήλου του δήμου Στάθη Χαλαστάρα, τον οποίο μεταθέτει δυσμενώς σε υπηρεσία της Αγχιάλου. Δεν έχει όμως τα κότσια να αναφέρει τον πραγματικό λόγο της δίωξης, αλλά χρησιμοποιεί «περιτύλιγμα», δηλαδή ότι γίνεται «για τις λειτουργικές ανάγκες του δήμου». Στην πραγματικότητα όμως η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί ο Στάθης Χαλαστάρας αντιδρά στη μετατροπή της οδού Καραμπατζάκη από δρόμο ήπιας κυκλοφορίας σε μίνι περιφερειακό του Βόλου. Κι όμως τα καθήκοντά του ως υπαλλήλου του Δήμου Βόλου ήταν και η βιώσιμη κινητικότητα, την οποία ο δήμος θέλει να ανατρέψει στην περίπτωση της Καραμπατζάκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου