ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα της Ελενας Παπαρίζου για την αποψινή γιορτή στην παραλία

κάλεσμα-της-ελενας-παπαρίζου-για-την-α-215891

Ανοιχτό προσκλητήριο συμμετοχής στη φαντασμαγορική τελετή έναρξης της γιορτινής περιόδου στην πόλη απευθύνει ο Δήμος Βόλου σε όλους τους δημότες και επισκέπτες της πόλης. Μικροί και μεγάλοι καλούνται να συμμετέχουν στην εκδήλωση για το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, στις 7 σήμερα το απόγευμα, στην παραλία της πόλης, μπροστά από τη φωτισμένη Αργώ, στο κτίριο Παπαστράτου. Την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη είσοδο στη γιορτινή περίοδο, θα κάνουν η Έλενα Παπαρίζου και ο Σταν.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να πλαισιώσουν όπως κάθε χρόνο την τελευταία τριετία, την τελετή έναρξης των γιορτινών εκδηλώσεων. Αξιοσημείωτο είναι ότι τουριστικά γραφεία από Λαμία, Κοζάνη, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βόρεια Εύβοια, δρομολογούν πούλμαν για τη μετακίνηση εκδρομέων στον Βόλο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την εντυπωσιακή εκδήλωση που θα εισαγάγει την πόλη στο κλίμα των γιορτών.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Συμφωνική Ορχήστρα, το σχήμα Voices and Voices και η παιδική χορωδία. Θα λάβει μέρος η σχολή χορού Dance Studio και θα χορέψουν οι Σοφία Τζάβελου και Alexander Tsara, που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό So you Think you Can Dance, σε χορογραφίες των Νίκη Κρίσλοου και Κατερίνας Σαρρή.

Με βαλς του Στράους από τη Συμφωνική θα κλείσει το πρώτο μέρος, πριν εμφανιστεί στη σκηνή ο Stan για να αποδώσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον μαέστρο Ιωακείμ Μπαλτσαβιά. Θα ακολουθήσει swing σε χορογραφία του Κων. Πανόπουλου.

Με φαντασμαγορικό τρόπο θα φθάσει στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου που πέρα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ερμηνεύσει δικά της κομμάτια που έχουν ενορχηστρωθεί ειδικά για απόδοση από Συμφωνική Ορχήστρα.

Το άναμμα των φώτων θα σηματοδοτήσει ένα επτάλεπτο με βεγγαλικά που θα κάνουν τη νύχτα μέρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πομπή με τη Φιλαρμονική, τα παραδοσιακά αμαξάκια που θα είναι στολισμένα, τον δήμαρχο Βόλου και τους καλλιτέχνες, μέσω της Δημητριάδος, προς τη Σοκαλατούπολη, στάση στο ψηλότερο δέντρο της Ελλάδας, μπροστά από το Δημαρχείο και κατάληξη στο Χωριό του Αϊ-Βασίλη, όπου θα ακολουθήσει event από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες.

Τα παραδοσιακά αμαξάκια βάζουν τα γιορτινά τους και θα μπουν μαζί με τη Φιλαρμονική στην κεφαλή της πομπής προς το Χωριό του Αϊ-Βασίλη

Τα πάντα είναι έτοιμα

Τα πάντα είναι έτοιμα για την αντίστροφη μέτρηση… Ο φωτισμός, το χωριό του Αϊ Βασίλη, η ζωντανή φάτνη, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο ιπτάμενος Αϊ Βασίλης με το έλκηθρό του πάνω από τη Γρ. Λαμπράκη και φυσικά η Σοκολατούπολη στην πλατεία Πανεπιστημίου, που θα αποτελέσει τη φετινή attraction των γιορτών στον Βόλο. Η Σοκολατούπολη που έγινε από τη Helexpo της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και να προσφέρει ατέλειωτες ώρες γλυκιάς απόλαυσης στους επισκέπτες της.

Και φυσικά το αερόστατο σε σχήμα καρδιάς που θα μεταφέρει από αέρος το μήνυμα «I love Volos».

Κάλεσμα μέσω ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ από την Ελενα Παπαρίζου

Τελική πρόβα σαν… πραγματική γιορτή χθες στην παραλία, παρουσία πλήθους κόσμου

Τελική πρόβα σαν… πραγματική γιορτή ήταν η χθεσινή στην παραλία του Βόλου. Συμφωνική Ορχήστρα, παιδική χορωδία και η καταπληκτική Ελενα Παπαρίζου έδωσαν μία… γεύση από τη σημερινή φαντασμαγορική εκδήλωση.

Δεκάδες κόσμου βρέθηκαν μπροστά από την κεντρική σκηνή που έχει στηθεί δίπλα από την Αργώ, κάτω από το κόκκινο αερόστατο σε σχήμα καρδιάς με την ένδειξη I Love Volos, και παρακολούθησε τις πρόβες ενόψει της σημερινής εκδήλωσης που αναμένεται να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην πόλη.

Πριν ανέβει επί σκηνής η Έλενα Παπαρίζου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην τελετή έναρξης σε όλον τον κόσμο:

«Όταν μου απευθύνθηκε η πρόσκληση να συμμετέχω στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου και ο υπέροχος Αχιλλέας Μπέος που είναι πολλά χρόνια φίλος μου, ήταν για μένα μεγάλη χαρά. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε πάτρια εδάφη. Εδώ έχω περάσει όλα τα καλοκαίρια της ζωής μου γιατί οι γονείς μου είχαν διαμέρισμα. Θα περάσω δύο υπέροχες ημέρες σήμερα και αύριο στον Βόλο. Πιστεύω ότι πραγματικά ο Βόλος πρέπει να είναι από τις πιο όμορφες στολισμένες πόλεις στις γιορτές. Οι γιορτές είναι για κάποιους πολύ χαρούμενη περίοδος, για κάποιους δυσάρεστη γιατί νιώθουν μοναξιά. Αύριο (σ.σ. σήμερα) στον Βόλο κανείς δεν θα νιώθει μόνος. Θα κατέβουμε όλοι στην παραλία να ανάψουμε το δέντρο και να τραγουδήσουμε. Για μένα είναι τιμή που θα με συνοδεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου