ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ορφανοτροφείου

εκδήλωση-με-την-νατάσσα-θεοδωρίδου-κα-216848

Με επιτυχία έλαβε χώρα η Τακτική Γενική Συνέλευση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα ο απολογισμός του έτους 2016, οι δράσεις και οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος για το έτος 2016 και 2017, ενώ τα μέλη ενημερώθηκαν για τις επόμενες προγραμματισμένες φιλανθρωπικές δράσεις της Αδελφότητος για το προσεχές χρονικό διάστημα, με σκοπό την αρωγή του Ορφανοτροφείου Βόλου και των ανηλίκων τροφίμων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, αλλά και προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που κληρονόμησε η τωρινή διοίκηση του Ορφανοτροφείου.

Οι δράσεις αυτές είναι:

1) Στις 5/12/2017 η κα Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγουδάει στο Premiera full of live για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

2) Στις 17/12/2017 και ώρα 18:30μ.μ. στο ξενοδοχείο Volos Palace θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Φιλοπτώχου.

Διαγραφή του Αγγελου Αγραφιώτη

Σε απάντηση δε του από 27.10.2017 δημοσιεύματος που ανήρτησε στην σελίδα, της οποίας είναι διαχειριστής στο facebook ο κ. Άγγελος Αγραφιώτης με την ονομασία « Ορφανοτροφείο Βόλου- Φίλοι των παιδιών», χωρίς βέβαια σχετική άδεια από το διοικητικό συμβούλιο του Ορφανοτροφείου Βόλου, το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου δηλώνει κατηγορηματικά, χωρίς φανφάρες και δήθεν επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, ότι λειτουργεί μόνο θεσμικά.

Έτσι, όπως αναφέρεται από την Διοίκηση “στα πλαίσια που ορίζουν οι νόμοι και το καταστατικό της ΦΑΒ, εγκρίθηκε ομοφώνως και από τη Γενική Συνέλευση η διαγραφή του πρώην μέλους της ΦΑΒ Άγγελου Αγραφιώτη, στην οποία αυτή τη φορά δεν έκανε τον κόπο ούτε καν να εμφανιστεί ή έστω να αντιτάξει κάποιο επιχείρημα ουσιαστικό, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος που θα σεβόταν το θεσμό που υποτίθεται ότι υπηρέτησε, μιας και είχε διατελέσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Κλείνοντας, και προς ενημέρωση όλων, παρά τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των χρεών που κληρονομήθηκαν, επιτέλους σήμερα το Ορφανοτροφείο Βόλου έχει φορολογική ενημερότητα, κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά μας προς τα παιδάκια που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Βόλου και μας χρειάζονται.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ας μην ξεχνούμε ότι κάποιο παιδί δίπλα μας έχει ανάγκη από την αγάπη και το ενδιαφέρον μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου