ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

εκλογές-στο-συνδικάτο-εργαζομένων-οτ-217580

To Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας με ανακοίνωσή του χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους του- Συμβασιούχους κάθε μορφής Σύμβασης, ΙΔΟΧ, Εργαζόμενους με τα Προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας, Μόνιμους, ΙΔΑΧ, που, όπως αναφέρει, αψηφώντας «συστάσεις», απειλές και εκβιασμούς του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού, συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Αυτή η συμμετοχή αποτελεί δικαίωση της συνεπούς ταξικής στάσης του Συνδικάτου αλλά και εγγύηση για την αγωνιστική περιφρούρηση και διεύρυνση όσων πέτυχαν μέσα από την πάλη τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Η δικαίωση για το οφειλόμενο Γάλα και τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στο Δήμο Βόλου, όπως και η χθεσινή παρέμβασή μας για την ένταξη των συμβασιούχων στο ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στο Ανθυγιεινό επίδομα, δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Το Κλαδικό σωματείο δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα που επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις αυτό το διάστημα. Η ολομέτωπη επίθεση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και των υπόλοιπων «θεσμών» στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και το χτύπημα στην Απεργία ενισχύουν την καπιταλιστική κερδοφορία και ανάπτυξη, στόχο στον οποίο συμπίπτει με τα άλλα κόμματα του Κεφαλαίου ΝΔ-Δημοκρατική Συμπαράταξη-Ένωση Κεντρώων, τη φασιστική Χρυσή Αυγή.

Οργανώνουμε την πάλη μας για αγωνιστική απάντηση στα σχέδια του «μαύρου μετώπου» με πρώτο σταθμό την πανεργατική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 14 του Δεκέμβρη”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου