ΤΟΠΙΚΑ

ΣΘΕΒ: Τα οφέλη των socialmediaγια τις επιχειρήσεις

σθεβ-τα-οφέλη-των-socialmediaγια-τις-επιχειρήσε-219340

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών πραγματοποίησε με επιτυχία την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο με θέμα: Social Media για επιχειρήσεις. Στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναλυθούν οι όροι και οι έννοιες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.τ.λ) καθώς και η χρήση τους ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. Παράλληλα, αναλύθηκαν τα οφέλη των Social Media για ιδιώτες και επιχειρήσεις, καθώς και οι επιτυχημένοι τρόποι διαφήμισης στο Facebook μέσω παραδειγμάτων και Case Studies προς όφελος των επιχειρήσεων και την αύξηση πωλήσεων.

Εισηγήτρια του προγράμματος ήταν η κα Ντάλλας Βίκυ η οποία σπούδασε Interactive Multimedia Communications και MSc σε E-Commerce στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια είναι εισηγήτρια σε διάφορους οργανισμούς για θέματα Social Media, Web Design, Conversion Rate Optimization και Επιχειρηματικότητα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το digital marketing και τις διαδικτυακές πωλήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου