ΤΟΠΙΚΑ

29χρονη προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχείο του Βόλου

29χρονη-προσέφερε-ερωτικές-υπηρεσίες-σ-221779

Νέα υπόθεση μαστροπείας εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με θύμα αυτή τη φορά μία Βουλγάρα 29 ετών και δράστη ημεδαπό αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η αλλοδαπή συνελήφθη στις 12 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν δέχτηκε να παραλάβει σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα -όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων- το ποσό των 180 ευρώ, προκειμένου να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με αστυνομικό που υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της αστυνομίας, ότι μέσω site προάγονταν γυναίκες στην πορνεία. Το site διαφήμιζε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου απευθύνοντας κάλεσμα για ροζ ραντεβού με γυναίκες πολυτελείας.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι μία από τις γυναίκες βρισκόταν στον Βόλο και επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά. Εκείνη δέχτηκε να συνευρεθεί με τον αστυνομικό που υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο, και πράγματι, το μεσημέρι τον περίμενε σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και προσήγαγαν την 29χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη παραδέχτηκε ότι ο διαχειριστής του site είναι μαστροπός, και είπε ότι καθ’ υπόδειξή του καταβάλλει κάθε μήνα σε λογαριασμό το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να διαφημίζεται.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η 29χρονη βρισκόταν στον Βόλο από χθές, καθώς είχε τρία ραντεβού με Βολιώτες. Επρόκειτο να αποχωρήσει από την πόλη σήμερα, αλλά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου χάλασε τα σχέδιά της. Η αλλοδαπή έρχεται σε ερωτική συνεύρεση με άνδρες με τη θέλησή της και επισκέπτεται διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Διαμένει στη χώρα εδώ και δέκα χρόνια και ενημερώθηκε για το site από φίλη της.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά της 29χρονης για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων, καθώς η γυναίκα δεν είχε την απαιτούμενη άδεια που προβλέπει ο Νόμος, και στη συνέχεια την άφησε ελεύθερη, καθώς η εν λόγω παράβαση διώκεται σε βαθμό πταίσματος και δεν προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη διαλεύκανση όλων των στοιχείων του μαστροπού, τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του. Να επισημανθεί ότι η σημερινή είναι η δεύτερη υπόθεση μαστροπείας που απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εδώ και δέκα περίπου μέρες.

Στις 15 Νοεμβρίου, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε άλλη μία υπόθεση μαστροπείας πανομοιότυπη με τη σημερινή, με ροζ ραντεβού που κλείνονταν μέσω διαδικτύου ύστερα από ανάρτηση αγγελιών ερωτικού περιεχομένου. Τότε είχε συλλάβει δύο Ρουμάνες, επίσης νεαρές, ενώ δράστες ήταν δύο ημεδαποί που αναζητούνται από την Αστυνομία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου