ΤΟΠΙΚΑ

Ο 21χρονος Βολιώτης που συγκίνησε την Ελλάδα

ο-21χρονος-βολιώτης-που-συγκίνησε-την-ελ-222252

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την ερμηνεία, το ταλέντο και την ευαισθησία του ο 21χρονος Νάσος Καρακώστας, με τη νέα του εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Δεν είναι λίγα 24ώρα που έχει κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι στο YouTube, «Είσαι “Ο” και λέγεσαι» και μετράει ήδη πάνω από 2.000.000 προβολές, ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Ωστόσο, κατάφερε σε λιγότερο από 24 ώρες με την ερμηνεία του και την αυθεντική προσωπικότητά του, να φτάσει στην 1η θέση των δημοφιλέστερων τραγουδιών στο Youtube σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ολοι μιλούν για ένα φαινόμενο, έναν δημιουργό με άστρο, που έχει μαγέψει τα μέλη της κριτικής επιτροπής του talent show του ΣΚΑΪ, αλλά και όλη την Ελλάδα. Εχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία της Κύπρου, έχει μετακομίσει στη Λευκωσία και παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, βαδίζοντας με σταθερά βήματα στον καινούργιο δρόμο που ανοίγεται μπροστά του.

«Το όνειρό μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πήρα μέρος χωρίς να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ασχοληθώ με το τραγούδι», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Στον απόηχο της συγκλονιστικής εμφάνισης της περασμένης Δευτέρας, με το τραγούδι που αφιέρωσε στη μητέρα του προκαλώντας συγκίνηση στην κριτική επιτροπή, το κοινό και όλη την Ελλάδα, ο νεαρός Βολιώτης παραμένει σεμνός και αντιμετωπίζει ψύχραιμα τις εκδηλώσεις θαυμασμού για το πρόσωπό του. «Δεν το περίμενα να ασχοληθώ με το τραγούδι, ούτε το είχα σκεφτεί ποτέ» σχολίασε ο ίδιος. Τα όνειρά του ήταν τελείως διαφορετικά, και όπως υπογράμμισε «το απωθημένο μου ήταν το ποδόσφαιρο και ήρθε κάτι που δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω, οπότε καλώς ήρθε».

Οι στίχοι του τραγουδιού που συγκίνησε το πανελλήνιο, μαρτυρούν τη βαθιά αγάπη που νιώθει για τη μητέρα του, η οποία παρακολούθησε συγκινημένη την εμφάνισή του. «Για να σε δει καλά, θα γίνει και ζητιάνα/ μία στον κόσμο φίλε μου, είναι η λέξη μάνα./ Θα κάτσει να σου πει ποια είναι τα σωστά/ μπορεί και συγχωρεί κι ας κάνεις σφάλματα / κι αν μια μέρα φίλε μου τη γη απ’ τα πόδια χάσεις,/ το φάρμακο η αγκάλη της, για να το ξεπεράσεις./ Είναι γυναίκα που πονά και τις πληγές σου κλείνει /για να ’σαι συ χαρούμενος και τη ζωή της δίνει» αναφέρουν οι στίχοι.

Τα τραγούδια του, που ενθουσιάζουν το κοινό, είναι βγαλμένα από τη ζωή, έχουν βιογραφικά στοιχεία κι αποτυπώνουν τα συναισθήματα και τη βαθιά ευαισθησία του δημιουργού. Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», συγκεντρώνοντας, στο μεταξύ, διθυραμβικές κριτικές και ενθουσιώδη σχόλια.

Ο Βόλος είναι και θα είναι πάντα η πατρίδα, ο τόπος του κι όπως υπογραμμίζει: «Ο Bόλος δεν θα το έλεγα ότι είναι πλέον μακρινός, γιατί δεν μπορείς να αποφύγεις το μέρος που μεγάλωσες, που πέρασες τόσα πολλά, οπότε εις το επανιδείν».

Παράλληλα, θα συνεχίσει το σχολείο στην Κύπρο, δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, και όπως όλα δείχνουν με το ποδόσφαιρο θα ασχολείται πλέον ως χόμπι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου