ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεοπτικά γυρίσματα του «Selfie» στον Βόλο

τηλεοπτικά-γυρίσματα-του-selfie-στον-βόλ-223443

Εικόνες του Βόλου προβάλλονται στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Selfie» που θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19.00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ 2. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ελληνική ιδέα, η οποία με έμπνευση τις SELFIE φωτογραφίες, μας γνωρίζει με διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο τις πόλεις της Ελλάδας και τους ανθρώπους τους.

Οι παρουσιαστές του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού Παναγιώτης Κουντουράς και Νίκος Πιτάνιος ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, και κάθε επεισόδιο αξιοποιεί χαρακτηριστικά σημεία της πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν, για να κερδίσουν στο παιχνίδι.

Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη αποτελεί το σκηνικό χώρο του παιχνιδιού. Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με SELFIE φωτογραφίες στην πόλη, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν με έναν σύγχρονο τρόπο τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες. Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής φέρνει την παραγωγή σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, πρωτεύουσες νομών, μικρές επαρχιακές πόλεις, νησιά ή ακόμα και χωριά.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο, η δημιουργική τηλεοπτική παρέα ταξίδεψε στον Βόλο, την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, προκειμένου να γνωρίσει τις χαρακτηριστικές γωνιές και τους ανθρώπους της πόλης, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.

Οι δύο παρουσιαστές ξεκινούν από το λιμάνι του Βόλου και την Αργώ, για να περιηγηθούν, στη συνέχεια στο νεοκλασικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και την παλιά καπναποθήκη του Παπαστράτου που σήμερα στεγάζει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Περνούν από τα νεανικά στέκια της πλατείας Αγίου Νικολάου και καταλήγουν στην παραλία του Βόλου για ένα απρόσμενα δυναμικό και αγωνιστικό ναυταθλητικό φινάλε.

Το «Selfie» είναι ένα παιχνίδι απλό, πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες SELFIE φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους, που συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία της πόλης και κινητοποιούν ευχάριστα την πόλη.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου