ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλες ποσότητες νερού για τους πλημμυροπαθείς

μεγάλες-ποσότητες-νερού-για-τους-πλημ-224899

Αμεση ήταν η ανταπόκριση των ροταριανών ομίλων του Βόλου στο κάλεσμα για βοήθεια στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής, που απηύθυνε η 2470 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ.

Ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου και ο Ροταριανός Ομιλος «Αργώ» προσέφεραν σε συνεργασία με την εταιρεία του Δημήτρη Μεντεκίδη δύο παλέτες με εμφιαλωμένο νερό, που μεταφράζεται σε 1.060 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό, για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων από τη φονική πλημμύρα.

Η προσφορά αλληλεγγύης μεταφέρθηκε δωρεάν στην Αθήνα, χάρη στην ευαισθησία του Αποστόλη Φαδάκη, ο οποίος συνέδραμε την προσπάθεια. Η βοήθεια από τους Ροταριανούς του Βόλου έφτασε ήδη στον προορισμό της και διανεμήθηκε στους πληγέντες στη Μάνδρα Αττικής.

Στην ανακοίνωση – έκκληση που εξέδωσε η 2470 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ, τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται για τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής περιλαμβάνουν: Νερό, παιδικές τροφές, γάλα εβαπορέ, γάζες, οινόπνευμα, φάρμακα και παιδικές πάνες για παιδιά ηλικίας έως 2,5 ετών.

Η παραπάνω ανακοίνωση κινητοποίησε άμεσα τους Ροταριανούς του Βόλου, ενώ όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, Νίκος Σοφιάδης, η ευαισθησία απέναντι στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από βοήθεια, εκφράζεται πάντα σε κάθε ευκαιρία. Στο μεταξύ, «βρισκόμαστε σε επαφή με τη νότια περιφέρεια, για να συλλέξουμε και άλλα είδη, εφόσον παραστεί ανάγκη», επεσήμανε ο ίδιος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου