ΤΟΠΙΚΑ

Ο Εισαγγελέας καλεί σε ειρήνη για την Καραμπατζάκη

ο-εισαγγελέας-καλεί-σε-ειρήνη-για-την-κ-224980

Με στόχο την αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων στην Καραμπατζάκη, η Εισαγγελία Βόλου παρενέβη χθες και ζήτησε ειρηνική επίλυση των διαφορών.

Με αφορμή τη νέα ένταση που προκλήθηκε με την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του έργου του ολοκληρωμένου σχεδιασμού διαμόρφωσης των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου, η Εισαγγελία κάλεσε τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και τη δημοτική αρχή Βόλου και συνομίλησε μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συζήτηση που ακολούθησε η Εισαγγελία Βόλου παραίνεσε τους πολίτες να προχωρούν σε ειρηνικής μορφής διαμαρτυρίες.

Στη συνέχεια, σε συνάντηση που είχε με τη δημοτική αρχή Βόλου, και συγκεκριμένα τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Βόλου, Θάνο Θεοδώρου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Μουλά, τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Απόστολο Μαλαματίνη και άλλους συμβούλους, ζήτησε να υπάρξει ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη νομιμότητα εκτέλεσης του έργου. Επιπρόσθετα η Εισαγγελία Βόλου ζήτησε τη λήψη συναινετικών αποφάσεων, ακόμη και χορήγησης προθεσμίας λίγων ημερών στην εκτέλεση του έργου προς αποφυγή καινούργιων επεισοδίων.

Η προσφυγή στο ΣτΕ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγήτρια από το Συμβούλιο της Επικρατείας χρεώθηκε την υπόθεση του επίμαχου έργου μετά την προσφυγή διαμαρτυρόμενων, και από μέρα σε μέρα αναμένεται να συζητηθεί η έκδοση προσωρινή διαταγής.

Η προσωρινή διαταγή είτε θα χορηγεί αναστολή εκτέλεσης των εργασιών μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση του έργου, είτε θα επιτρέπει τη συνέχιση των εργασιών.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες 21 πολίτες και περίοικοι, η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Κ.Μ.

Νέα επεισόδια και τραυματισμοί στην Καραμπατζάκη

Διαμαρτυρόμενοι ανέβαιναν στα μηχανήματα και δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα απέναντι στα δημοτικά συνεργεία

Νέα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Καραμπατζάκη, αυτή τη φορά είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό εργαζόμενου στην υπηρεσία πρασίνου και τη λιποθυμία μιας 50χρονης λόγω της έντασης που επικράτησε.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Κάτοικοι και διαμαρτυρόμενοι για το έργο της διάνοιξης της οδού που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο σημείο, στη θέα συνεργείων από τον Δήμο Βόλου, δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το πεζοδρομημένο τμήμα της οδού προκειμένου να εμποδίσουν τις εργασίες, ενώ όταν τα μηχανήματα πήραν… μπροστά, κάποιοι ανέβαιναν πάνω τους για να τα σταματήσουν.

Επικράτησε μεγάλη ένταση. Κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών, τραυματίστηκε εργαζόμενος της υπηρεσίας πρασίνου από κορμό δέντρου που έπεσε πάνω του και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε και δεύτερη φορά στο σημείο, αυτή τη φορά για να παραλάβει λιπόθυμη γυναίκα, που προφανώς λύγισε κάτω από την ένταση που επικράτησε.

Παρά τις εντάσεις και τις συνεχείς κλήσεις στην Αστυνομία, τόσο από διαμαρτυρόμενους όσο και από στελέχη της δημοτικής αρχής, δεν υπήρξε επέμβαση. Η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε καν στο σημείο.

Οι εργασίες, που αφορούσαν στην απομάκρυνση των κλαδιών των δέντρων που κλαδεύτηκαν προχθές, και στο «σπάσιμο» τμημάτων των πεζοδρομίων στο πλαίσιο διάνοιξης της οδού, έγιναν κανονικά.

Τα γεγονότα καρέ – καρέ

7:45: Κάτοικοι της Καραμπατζάκη και διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται μπροστά από το Μεταξουργείο σε επιφυλακή.

8:00: Την εμφάνισή τους, κάνουν συνεργεία του Δήμου Βόλου. Ένα από τη Διεύθυνση Πρασίνου για να προχωρήσει σε απομάκρυνση των κλαδιών και ένα των τεχνικών υπηρεσιών για να ξεκινήσει τη διάνοιξη της οδού.

8:05: Οι συγκεντρωμένοι στη θέα των συνεργείων, δημιουργούν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το πεζοδρομημένο τμήμα της οδού προκειμένου να εμποδίσουν τα συνεργασία.

8:20: Επικρατεί μεγάλη ένταση. Εργαζόμενος οκταμηνίτης της Διεύθυνσης Πρασίνου που κρατούσε έναν κορμό δέντρου, στο πλαίσιο της απομάκρυνσης των κλαδιών από το σημείο, τραυματίζεται όταν το βαρύ ξύλο πέφτει πάνω του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Δήμος Βόλου υποδεικνύει τον Στέλιο Λημνιό ότι βιαιοπράγησε στον εργαζόμενο. Ο Στ. Λημνιός το αρνείται κατηγορηματικά.

8:30: Ο τραυματίας μεταφέρεται στο Νοσοκομείο, κι ενώ η ένταση συνεχίζεται. Δημοτικά συνεργεία, συνεχίζουν τις εργασίες. Ενώ τα μηχανήματα πλησιάζουν, διαμαρτυρόμενοι πηδούν πάνω σε αυτά για να τα σταματήσουν.

9:00: Οι εργασίες συνεχίζονται. Απομακρύνονται τα κλαδιά και αρχίσει το σπάσιμο τμημάτων των πεζοδρομίων στην είσοδο της Καραμπατζάκη.

10:51: Από την ένταση που επικρατεί, μία γυναίκα δεν αντέχει και λιποθυμά. Καλείται ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Βόλου.

11:13: Οι εργασίες σχεδόν ολοκληρώνονται και τα στελέχη της δημοτικής αρχής φεύγουν από τον χώρο.

11:18: Οι κάτοικοι και διαμαρτυρόμενοι παραμένουν στο σημείο και δίνουν ραντεβού για την ενημερωτική συνάντηση το απόγευμα.

11:30: Ξεκινά διανομή φυλλαδίων στη Ν. Ιωνία για να ενημερωθεί ο κόσμος να συμμετάσχει στη συνάντηση. Ακόμη και ντουντούκες επιστρατεύτηκαν για το κάλεσμα του κόσμου.

Ο Δήμος Βόλου

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τα επεισόδια με τον τραυματισμό υπαλλήλου: «Θύμα βιαιοπραγίας από τον γνωστό, από αλλεπάλληλα επεισόδια, Στέλιο Λημνιό, έπεσε υπάλληλος του δήμου μας (Υπηρεσία Πρασίνου) που διέπραξε το… ατόπημα (κατά την «προοδευτική» αντίληψη) να επιτελέσει το καθήκον του, υλοποιώντας προγραμματισμένες εργασίες στην οδό Καραμπατζάκη.

Ο άτυχος υπάλληλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο Λημνιός και η ομάδα της οποίας ήταν επικεφαλής, παρέμεναν για μία και πλέον ώρα ανενόχλητοι στο σημείο του θλιβερού επεισοδίου, αφού η Αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε αμέσως, δεν θεώρησε σκόπιμο να αντιδράσει, ίσως από σεβασμό του κ. Τόλια στις «οικολογικές» ευαισθησίες του δράστη.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και καλούμε την Αστυνομία να επιτελέσει επιτέλους το καθήκον της, εγκαταλείποντας την τουλάχιστον περίεργη λογική της να προστατεύει τους θύτες και όχι τα θύματα.

Καλούμε επιτέλους τις μειοψηφίες να αντιληφτούν ότι η υπονομευτική και διχαστική λογική τους όχι μόνο πολιτικά, έστω και μικροπολιτικά, οφέλη δεν θα τους επιφέρει, αλλά αντίθετα μέσω της πόλωσης και του διχασμού θα επιφέρει καταστροφικές παρενέργειες στο σύνολο της κοινωνίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τέλος σημειώνουμε με αγανάκτηση την απαράδεκτη και εγκληματική ενέργεια να χρησιμοποιηθούν μαθητές παρακείμενου σχολείου ως «όπλο» για την εκπλήρωση των ιδιοτελών και ενίοτε υπόπτων μεθοδεύσεων διαφόρων ομάδων και προσώπων».

Ο Στέλιος Λημνιός

Για το συμβάν ο κ. Λημνιός δήλωσε: «Πράγματι το πρωί ήρθε συνεργείο του δήμου, παρουσία αντιδημάρχων και του κ. Θεοδώρου και έδωσαν εντολή να κόψουν τα δέντρα και τα πεζοδρόμια. Μπήκαμε μπροστά στα μηχανήματα και εμποδίσαμε την εξέλιξη των εργασιών. Δεν χτυπήσαμε κανέναν, δεν σηκώσαμε χέρι σε κανέναν. Εμαθα ότι κορμός δέντρου ξέφυγε από χέρια εργαζόμενου και τραυματίστηκε στο πόδι. Εχω την εντύπωση ότι δημιουργείται σκευωρία σε βάρος μου για να φανεί ότι επιτέθηκα σε εργαζόμενο και τον τραυμάτισα. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, υπάρχουν μάρτυρες. Αναμένω και την κατάθεση του εργαζόμενου. Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου δεν με ξενίζει. Κάθε τόσο στέλνουν ανθρώπους στα δικαστήρια. Ό,τι τους ξενίζει προσπαθούν να το εξοντώσουν».

Ο Στέφανος Φούσκης

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Στέφανος Φούσκης. «Αυτό το έργο που ξεκινά σήμερα, μας γυρνάει πίσω σχεδόν 30 χρόνια. Το ’88 πρωτοξεκίνησε η προσπάθεια επικάλυψης του Κραυσίνδωνα που ματαιώθηκε το ’90 με τα γνωστά επεισόδια. Στη συνέχεια προκηρύχθηκε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και το ’93 έγινε το έργο ανάπλασης του Κραυσίνδωνα. Γενικά η προσπάθεια να μην επικαλυφθεί ο χείμαρρος και να μη χρησιμοποιηθούν οι δρόμοι ως κυκλοφοριακό ζεύγος είχαν αποτύχει τότε. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο Κραυσίνδωνας ανήκει σε όλη την πόλη και όταν τον καταστρέφουμε, το κάνουμε εις βάρος όλης της πόλης. Αυτά που λένε για προνομιούχους με αυλές στα σπίτια τους δεν ευσταθούν», είπε ο κ. Φούσκης, ζητώντας να διατηρηθεί το έργο.

Κάτοικοι

Κάτοικος της περιοχής, η κ. Γεωργία -πρώην νηπιαγωγός- ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αυτές δεν είναι εργασίες, είναι κομπίνες. Παρακαλώ πολύ να παραμείνει έτσι. Αν ήθελαν κάτι να φτιάξουν να το έκαναν εδώ και 2-3 χρόνια, που δεν έχει καθαριστεί το ποτάμι. Δεν έχουμε γλάστρες στην αυλή στα ισόγεια, γιατί έρχονταν από το ποτάμι τα φίδια και έπιναν από τα πιάτα νερό. Να είμαστε κι εμείς ως πολίτες συνετοί αλλά και οι προύχοντές μας».

Στις ενέργειες που ξεκίνησαν από το 1988 για την προστασία του Κραυσίνδωνα αναφέρθηκε και ο κάτοικος της περιοχής, Κώστας Κεχαΐδης. «Το έργο, όπως δρομολογείται θα καταστρέψει το πράσινο. Χαλάει ένα οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί, ένας χώρος περιπάτου για ηλικιωμένους, μητέρες με παιδιά, ένας χώρος άθλησης για νέους, ένας χώρος από τον οποίο διέρχονται καθημερινά μαθητές για το σχολείο. Επιπλέον θα δημιουργηθεί εστία μόλυνσης καθώς θα δοθεί κίνητρο για τη χρήση του αυτοκινήτου. Δεν μπορούμε έτσι να μιλάμε για βιώσιμη κινητικότητα», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι εργαζόμενος στη βιώσιμη κινητικότητα και υπερασπίζομαι στην πράξη τη βιώσιμη κινητικότητα», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Στάθης Χαλαστάρας, που χθες πήρε άδεια από τη δουλειά του για να μπορέσει να βρίσκεται στο σημείο. Όπως ανέφερε, με τη διάνοιξη της Καραμπατζάκη θα υπάρχει διαμπερής κίνηση που θα αυξήσει την κυκλοφορία και τις ταχύτητες. «Παλεύουμε όχι απέναντι στη δημοτική αρχή, αλλά σε αντιλήψεις να χαλάσουν ό,τι με πολύ κόπο έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι φόβοι των κατοίκων

Το απόγευμα, σε συνάντηση που συγκάλεσε η επιτροπή κατοίκων, έγινε πλήρης ενημέρωση για το έργο και τις κινήσεις που έχουν γίνει ενάντια στη διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη.

Το έργο είχε προσβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στην Επιτροπή του άρθρου 152. Οι προσφυγές απορρίφθηκαν. Κατά των αποφάσεων έγινε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, απ’ όπου εκκρεμεί απόφαση.

Επίσης έγινε παρέμβαση στο πρόγραμμα Life απ’ όπου δόθηκε η εξής απάντηση: «Η επιτροπή μπορεί να μειώσει, να αναστείλει ή να ανακτήσει το ποσό της χρηματοδοτικής ενίσχυσης υπέρ μιας δράσης εάν διαπιστώσει κατάχρηση ή εάν προκύψει ότι, χωρίς να έχει ζητηθεί η έγκριση της Επιτροπής, η δράση έχει υποστεί σημαντική τροποποίηση ασυμβίβαστη με το είδος ή με τις προϋποθέσεις εφαρμογής της εν λόγω δράσης. Το σχετικό άρθρο δεν προβλέπει ελάχιστη χρονική περίοδο ισχύος (του εν λόγω άρθρου). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι επί της αρχής ισχύει και σήμερα. Επίσης, μεταγενέστεροι κανονισμοί LIFE, περιέχουν αντίστοιχες προβλέψεις (π.χ. Κανονισμός LIFE II 1404/96, άρθρο 7).

Από τα παραπάνω πιθανότατα προκύπτει ότι ο Δήμος Βόλου θα πρέπει να ζητήσει την έγκριση της Ε.Ε. αποστέλλοντας σχετικό ερώτημα που να συνοδεύεται από ολοκληρωμένο φάκελο έργου τροποποιήσεων που να αποδεικνύει ότι τα αποτελέσματα του έργου LIFE93 ENV/GR/004518 δεν θα υποστούν σημαντική τροποποίηση ασυμβίβαστη με το είδος του, στη διεύθυνση European Commision Directorate – General Enviroment, Unit ENV.E.4- BU-9 2/1, B-1049 Brussels, Belgium. Τα στοιχεία του έργου πρέπει να υπάρχουν στο αρχείο της Ε.Ε. (και πιθανώς στα αρχεία του δικαιούχου)».

Σύμφωνα με τον κ. Στάθη Χαλαστάρα, εργαζόμενο στην Υπηρεσία Βιώσιμης Κινητικότητας, προσφυγή έχει γίνει και για τη μεταφύτευση των δέντρων στην Αποκεντρωμένη, ενώ αντίστοιχες κινήσεις κατά του έργου έχουν γίνει τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών όσο και στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο κ. Χαλαστάρας επικαλέστηκε και «έγγραφο από το Πράσινο Ταμείο προς τον Δήμο Βόλου, με το οποίο ζητείται σειρά μελετών για το έργο της διάνοιξης».

Στη συνάντηση, οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγωνία τους ότι η Καραμπατζάκη θα μετατραπεί σε συλλεκτήρια οδό με αύξηση της κυκλοφορίας, τόσο επί του άξονά της όσο και στους κάθετους δρόμους, ότι θα υπάρχει αύξηση της ταχύτητας, της κίνησης και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης της περιοχής. Επίσης μιλούν για καταστροφή του πρασίνου.

Διακοπή εργασιών;

Στη συνάντηση, ο κ. Χαλαστάρας ενημέρωσε ότι μέλος της επιτροπής αγώνα κατοίκων είχε προφορική ενημέρωση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, για το ότι δόθηκε εντολή διακοπής εργασιών μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από το ΣτΕ. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τον Δήμο Βόλου.

Ζητήθηκε μάλιστα από τους κατοίκους να είναι σε επιφυλακή έως και την Παρασκευή, οπότε και θα εξεταστεί από το ΣτΕ η προσφυγή στην οποία έχουν προχωρήσει κάτοικοι.

Ο σχεδιασμός του Δήμου Βόλου

Ο σχεδιασμός του Δήμου Βόλου αφορά στη διάνοιξη του πεζοδρομημένου τμήματος της Καραμπατζάκη, προκειμένου μαζί με τη Ζάχου να λειτουργήσουν ως κυκλοφοριακό ζεύγος μονοδρόμων.

Στη μελέτη που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, επισημαίνεται ότι θα λειτουργήσουν ως τοπικές οδοί, στις οποίες το όριο ταχύτητας θα είναι 30χλμ/ ώρα. Επίσης θα απογορεύεται ρητώς η κίνηση φορτηγών και βαρέων οχημάτων.

Σύμφωνα με τη μελέτη, τα πεζοδρόμια θα έχουν πλάτος 2,05μ. και θα διαθέτουν προστατευτικά κιγκλιδώματα και κράσπεδα.

Κατά μήκος των πεζοδρομίων θα υπάρχει λωρίδα κίνησης ΑμεΑ, ενώ θα διαμορφωθεί διάζωμα με φυτοκάλυψη μεταξύ της οδού και του ποδηλατόδρομου. Κάθε 100μ. θα υπάρχουν και διαβάσεις πεζών.

Για το πάρκινγκ των αυτοκινήτων θα προβλεφθούν ειδικοί χώροι. Θα τοποθετηθούν επίσης παγκάκια, ζαρντινιέρες με καλαίσθητα φυτά, ενώ θα γίνουν και νέες φυτεύσεις δέντρων.

Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για την Καραμπατζάκη

Εξαπολύουν πυρά κατά της δημοτικής αρχής και ζητούν να σταματήσει το έργο της διάνοιξης

Ανακοινώσεις για τα επεισόδια που διαδραματίζονται στην Καραμπατζάκη τις δύο τελευταίες ημέρες εξέδωσαν κομματικοί φορείς.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: «Αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες ξεπερνούν κάθε φαντασία, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα.

Η σημερινή δημοτική αρχή, καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα κόβοντας δέντρα και ξηλώνοντας πεζοδρόμια προκειμένου να προλάβει την αναμενόμενη σε μερικές μέρες απόφαση του ΣτΕ μετά την προσφυγή των περίοικων και άλλων δημοτών για τα έργα που αφορούν την οδό Καραμπατζάκη.

Η βιομηχανία μηνύσεων σε βάρος πολιτών και δημοτικών συμβούλων αποτελεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια να επιβληθεί η τρομοκρατία και ο νόμος της σιωπής.

Ο βίος και η πολιτεία της σημερινής δημοτικής αρχής αποδεικνύουν καθημερινά ότι η ίδια και αυτός που την καθοδηγεί αποτελούν κίνδυνο για την πόλη μας. Είναι αυτονόητο πως όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Βόλου, οι μαζικοί φορείς και οι πολίτες της πρέπει να κινητοποιηθούν απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα θεσμικής εκτροπής».

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ, ζητά να σταματήσει κάθε σχέδιο διάνοιξης της οδού: «Καταδικάζουμε τα κατασταλτικά μέτρα που παίρνει η δημοτική αρχή σε βάρος των κατοίκων της περιοχής που αγωνιούν και αγωνίζονται για το δίκαιο αίτημα να μη χαθεί ένας ακόμα πνεύμονας της πόλης και να μην έχουμε τα φορτηγά και τα οχήματα στις αυλές μας. Εξίσου συνυπεύθυνη είναι και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία αντιμετωπίζει τον λαό που κινητοποιείται σαν εχθρό με τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες και να απομακρυνθούν τα συνεργεία και οι σκέψεις για συνέχιση της διάνοιξης! Η στάση της δημοτικής αρχής δεν εκπλήσσει κανέναν και ήταν αναμενόμενη αφού οι βαρύγδουπες και γεμάτες κυνισμό δηλώσεις της δημοτικής αρχής, ότι με τη διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη και γενικότερα τη σύνδεση των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη με τον Περιφερειακό, θα θιχτούν οι «προνομιούχοι» κάτοικοι, που είναι πέρα για πέρα προκλητικές, είχαν δώσει το στίγμα. Όπως επίσης τα περί «ιδιοτελών συμφερόντων ορισμένων», απευθύνονται σε ποιους, όταν το πολιτικό σύστημα που υπηρετεί και αυτή η δημοτική αρχή είναι σύμφυτο με τη ρεμούλα και την απάτη, με έργα στα οποία ροκανίζονται εκατομμύρια από εργολαβικές εταιρείες που δεν λύνουν τα προβλήματα και έχουν στο επίκεντρο τα κέρδη των εταιρειών και όχι το λαϊκό συμφέρον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου