ΤΟΠΙΚΑ

Πυρά

πυρά-226568

Τα πυρά της ΝΔ δέχτηκε χθες στη Βουλή η κυβέρνηση, για τον πρωτοφανή εμπαιγμό εις βάρος των επιχειρηματιών της Σκοπέλου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, άδραξε την ευκαιρία και παρότι δεν προβλέπονταν κατάλογος νέων ομιλητών από τους βουλευτές, αφού η συνεδρίαση ήταν εξ αναβολής, ενημέρωσε τους συναδέλφους του Γ. Βρούτση, Ν. Δένδια και Κων. Τσιάρα για το θέμα και έτσι τέθηκε στην ολομέλεια.

«Θα ήθελα να σας πω, αυτό που έθεσε υπόψη μου ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ότι σε προηγούμενη περίπτωση, όπως οι πλημμύρες στη Σκόπελο, αν και έχει υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση -μάλιστα μου έδωσε και την ημερομηνία της υπογραφής, που είναι η 1η Ιουνίου 2017- οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ακόμη έστω και τα λίγα χρήματα που είπατε ότι θα τους δώσετε.

Ελπίζω, λοιπόν και για τα θύματα στη Μάνδρα να μην έχετε την ίδια συμπεριφορά, όπως είχατε και στην περίπτωση των πληγέντων της Σκοπέλου», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Δένδιας, στηλιτεύοντας τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι συνάδελφοί του την ανείπωτη καθυστέρηση.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου