ΤΟΠΙΚΑ

Αϊ Βασίλης για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου

αϊ-βασίλης-για-τα-παιδιά-του-κοινωνικο-229295

Ο Αϊ Βασίλης θα έρθει φέτος και για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου. Συνολικά έχουν καταγραφεί 1.990 παιδιά νηπιακής ηλικίας έως 18 ετών, στα οποία θα δοθεί ενόψει Χριστουγέννων από μία χριστουγεννιάτικη κάλτσα που θα περιέχει γλυκίσματα και ένα δωράκι.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας, στην οποία θα συμβάλλει ένας νεοσύστατος σύλλογος γυναικών, η «Πενθεσίλεια», σκοπός του οποίου είναι να βοηθήσει στο κοινωνικό έργο του Δήμου Βόλου.

Τα δώρα θα παραδοθούν στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει παραμονές των Χριστουγέννων, στο Δημαρχείο Βόλου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Μάλιστα απευθύνεται κάλεσμα, σε όποιον θέλει να βοηθήσει προσφέροντας ένα καινούριο παιχνίδι στα παιδιά οικογενειών που δύσκολα τα βγάζουν πέρα να έρθουν να επικοινωνήσουν είτε στο ΚΑΠΗ Θεόφιλος (τηλ. 2421020252, κ.κ. Νατάσσα Μορφογιάννη και Μαρία Ζορμπά) είτε απευθείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (τηλ. 2421055156, κ. Στάμος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου