ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία το σεμινάριο των εργοδηγών για το έξυπνο ρελέ

με-επιτυχία-το-σεμινάριο-των-εργοδηγώ-233641

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Μαγνησίας και της Επαγγελματικής – Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών με θέμα «Έξυπνο ρελέ LOGO» & «Ρυθμιστές στροφών».

Στην εκδήλωση εισηγητές ήταν ο διευθυντής του Τμήματος Ανάπτυξης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Κωνσταντίνος Κανελλάκης και ο μηχανικός βιομηχανικών αυτοματισμών Κωνσταντίνος Ποθητός, και κατά τη διάρκειά της έγινε αναλυτική παρουσίαση, η οποία αποκωδικοποιήθηκε και επεξηγήθηκε με μια σειρά παραδειγμάτων.

Ο Σύνδεσμος ενημερώνει ότι οι παρευρισκόμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους θέτοντας τα ερωτήματά τους και κάνοντας διάλογο.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν και μέλη των διοικητικών συμβουλίων τόσο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων όσο και της ΕΕΤΕΜ. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Σεραφείμ Μαουσίδης, και ο γραμματέας Οικονομικών της ΕΕΤΕΜ Σταύρος Τσακόγιας απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους των διοικητικών συμβουλίων και ευχαρίστησαν θερμά τους εισηγητές και την ομάδα εκπροσώπησης της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. για την επιτυχή παρουσίαση των θεμάτων και για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, ευχαρίστησαν τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων και της ΕΕΤΕΜ για τη συμμετοχή τους και δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση περισσότερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία των δύο φορέων του νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου