ΤΟΠΙΚΑ

Στον εισαγγελέα Βόλου οδηγήθηκε ο 50χρονος για την απάτη με τα λιπάσματα

στον-εισαγγελέα-βόλου-οδηγήθηκε-ο-50χρο-233679

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες 50χρονος Βολιώτης, κατηγορούμενος για την υπόθεση απάτης σε βάρος 62χρονου, στον οποίο αντί για λιπάσματα πούλησε αέρα…

Ο 50χρονος συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όταν ο 62χρονος διαπίστωσε ότι τα χρήματα που του εμπιστεύτηκε για δήθεν συμφέρουσα αγορά μεγάλης ποσότητας λιπάσματος είχαν κάνει «φτερά». Για την ίδια υπόθεση απάτης η αστυνομία αναζητά άλλα δύο άτομα.

Ο συλληφθείς, πάντως, παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 50χρονοςπροσποιούμενος υπάλληλο Τελωνείου εξαπάτησε τον 62χρονο και από κοινού με δύο συνεργούς του που αναζητούνται από την Αστυνομία, του απέσπασαν το ποσό των 3.900 ευρώ με το πρόσχημα ότι είχαν τη δυνατότητα να του πουλήσουν σε συμφέρουσα τιμή ποσότητες κατασχεμένων λιπασμάτων από την Αθήνα.

Στην Εισαγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να δήλωσε άγνοια για την απάτη, ισχυριζόμενος ότι εκείνος είχε αναλάβει να κάνει μόνο μία διευκόλυνση, αν και βεβαίωνε για τη μεταφορά των λιπασμάτων.

Ο 50χρονος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να αποζημιώσει τον παθόντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου