ΤΟΠΙΚΑ

Πέταξε μπύρα σε αστυνομικό

πέταξε-μπύρα-σε-αστυνομικό-234345

Οχι μόνο δεν συμμορφώθηκε και δεν υποβλήθηκε στον έλεγχο που του ζήτησε αστυνομικός, αλλά του πέταξε και μπύρα και τον τράβηξε από το μανίκι, με αποτέλεσμα να του σκίσει το ρούχο και να του προκαλέσει και εκδορές.

«Καμπάνα» από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες σε 22χρονο Μαροκινό, ο οποίος καταδικάστηκε για αντίσταση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης τριάντα τεσσάρων μηνών μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως με έφεση που να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο να εμφανίζεται ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Το επεισόδιο που προκάλεσε ο 22χρονος συνέβη προχθές το βράδυ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε καφέ στη Νέα Ιωνία.

Ο αστυνομικός του ζήτησε να τον ελέγξει, όμως εκείνος αντέδρασε σφοδρά, και χθες στο δικαστήριο έλεγε ότι δεν θυμόταν τίποτα, ενώ για τη συμπεριφορά του επικαλέστηκε το παιδί του που έχει προβλήματα υγείας και ζει στην Ιταλία.

Ο 22χρονος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης και έχει αποφυλακιστεί δύο φορές στο παρελθόν, ενώ έχει καταθέσει αιτήσεις ασύλου που εκκρεμούν.

Αποπειράθηκε να χτυπήσει αρχιφύλακα

Σε άλλη υπόθεση: δεν του άρεσε το φαγητό και αποπειράθηκε να τραυματίσει αρχιφύλακα. Ρουμάνος 21 ετών που εκτίει ποινή φυλάκισης προκάλεσε επεισόδιο στις φυλακές Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, του επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή και συγκεκριμένα στέρηση εργασίας. Επιπλέον, του επιβλήθηκε πειθαρχική μεταγωγή σε άλλη φυλακή ενηλίκων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου