ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» χθες 52χρονο

η-καρδιά-πρόδωσε-χθες-52χρονο-234459

Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε χθες από σύζυγό του ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Ντόντη. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ ήταν μόνος στο σπίτι και δεν μπορούσε να έχει καμία βοήθεια.

Εντοπίστηκε νεκρός μεσημεριανή ώρα. Η σύζυγός του τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του όταν γύρισε στο σπίτι από τη δουλειά. Άμεσα ειδοποιήθηκε σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Δυστυχώς, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό για να τον επαναφέρει, καθώς ήταν ήδη αργά. Η σορός του 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του 52χρονου. Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Εγκαταστάθηκε στον Βόλο το ’90 ενώ βαφτίστηκε και χριστιανός ορθόδοξος. Μεγάλωσε την οικογένειά του εργαζόμενος σε περιφράξεις. Το τελευταίο διάστημα είχε πρόβλημα με την καρδιά του και πρόσφατα -το περασμένο δεκαήμερο- είχε νοσηλευτεί κιόλας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν. Ήταν πολύ εργατικός και ήταν καλός άνθρωπος, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου