Γεύμα στο Γηροκομείο προς τιμή του Χαράλαμπου Τσιμά

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-14, 17:41:08
Γεύμα στο Γηροκομείο προς τιμή του Χαράλαμπου Τσιμά

Γεύμα προς τιμή του ευεργέτη Χαράλαμπου Τσιμά θα παρατεθεί αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 20.00 στον χώρο του Ιδρύματος «Γηροκομείον Βόλου», με αφορμή τη γενναιόδωρη δωρεά του για την ανακατασκευή των μαγειρείων της δομής.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Τσιμάς επεσήμανε ότι βοηθάει από καρδιάς την πόλη κι όσους έχουν ανάγκη. Ο ίδιος νιώθει χαρά κάθε φορά που προσφέρει για το κοινό καλό, με ανοιχτή καρδιά και αγάπη για την πόλη του, ενώ επεσήμανε ότι μέσα από την δράση του, επιθυμεί να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους, προκειμένου να παρακινηθούν «να ανοίξουν το πουγκί και την καρδιά τους και να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη».

Κάθε έκφραση ευχαριστίας είναι ένα κίνητρο συνέχειας για την ανθρωπιστική του δράση, που αγκαλιάζει την πόλη. «Στόχος είναι να υπάρχει συνέχεια, να παρακινήσουμε και άλλους ανθρώπους, γιατί υπάρχει πολύς πόνος και δεν φτάνει ένας άνθρωπος μόνο να τον καλύψει. Γι’ αυτό θα ήθελα αυτό να γίνει παράδειγμα, τόνισε, για να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι άνθρωποι και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, γιατί μόνο έτσι θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=