ΤΟΠΙΚΑ

Μαγνησία: Προβάδισμα στη Γεννηματά δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

μαγνησία-προβάδισμα-στη-γεννηματά-δε-237134

Σαφές προβάδισμα στη Φώφη Γεννηματά, με μεγάλη μάλιστα διαφορά, δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα της κάλπης από περιφερειακά εκλογικά τμήματα της Μαγνησίας, στην «κούρσα» του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στην Κεντροαριστερά.

Τα πρώτα αποτελέσματα, που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει το www.taxydromos.gr στα παρακάτω εκλογικά κέντρα όπου ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση, έχουν ως εξής:

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ: Ψήφισαν συνολικά 167 άτομα. Η Φώφη Γεννηματά ήρθε πρώτη με 77 ψήφους ενώ στη 2η θέση κατετάγη ο Γ. Καμίνης με 66 ψήφους. Ακολουθεί ο Ν. Ανδρουλάκης με 19 ψήφους, Στ. Θεοδωράκης και Γ. Ραγκούσης πήραν από 2 ψήφους και 1 ψήφο πήρε ο Γ. Μανιάτης.

ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ: Ψήφισαν συνολικά 178 άτομα. Άνετο προβάδισμα για τη Φώφη Γεννηματά που έλαβε 122 ψήφους, ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Ν. Ανδρουλάκης με 36 ψήφους, ο Γ. Καμίνης με 18 ψήφους και 1 ψήφο έλαβε ο Γ. Μανιάτης. Βρέθηκε επίσης ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Ψήφισαν συνολικά 60 άτομα. Η Φώφη Γεννηματά ήρθε πρώτη με 32 ψήφους και σαφές προβάδισμα όλων των άλλων. Ακολούθησαν ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης με 11 ψήφους, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 8 ψήφους, ο Γιώργος Καμίνης με 5 ψήφους, ο Γιάννης Μανιάτης με 3 ψήφους και ο Γιάννης Ραγκούσης με 1 ψήφο. Χωρίς ψήφο έμειναν οι κ.κ. Κων. Γάτσιος, Απ. Πόντας και Δημ.Τζιώτης.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ: Ψήφισαν συνολικά 30 άτομα. Η κ. Φώφη Γεννηματά ήταν πρώτη και έλαβε 9 ψήφους ακολουθούν οι Ν. Ανδρουλάκης που έλαβε 8 ψήφους, ο κ. Γ. Καμίνης με 7 ψήφους, 4ος ο Σταύρος Θεοδωράκης με 6 ψήφους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου