ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη δύναμη η Ενωτική Κίνηση στο Σύλλογο Εφοριακών Υπαλλήλων Μαγνησίας

πρώτη-δύναμη-η-ενωτική-κίνηση-στο-σύλλ-241443

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε στις χθεσινές εκλογές των εφοριακών υπαλλήλων η Ενωτική Κίνηση Εφοριακών Μαγνησίας. Η Ενωτική Κίνηση Εφοριακών συγκέντρωσε 77 ψήφους από σύνολο 158, ενώ η Δ.Α.Κ.Ε 45 και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση 32.

Στις χθεσινές αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Βόλου προσήλθαν στην κάλπη συνολικά 158 εφοριακοί υπάλληλοι από σύνολο 167, ενώ κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν τρία ψηφοδέλτια λευκά και ένα άκυρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η Ενωτική Κίνηση Εφοριακών θα έχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο τέσσερις έδρες, ενώ η ΔΑΚΕ τρείς και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση δύο.

Αναλυτικά, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα είναι εννεαμελές, εκλέγονται από την Ενωτική Κίνηση Εφοριακών Υπαλλήλων οι Κωνσταντίνος Βαΐτσης με 65 ψήφους, η Κωνσταντία Γαϊτανά με 59 ψήφους, η Άννα Κιουτσοκιόζογλου με 51 ψήφους και η Βασιλική Μπαρλαμπάνη με 41 ψήφους, ενώ από τη ΔΑΚΕ ο Ιωάννης Μπενετάτος με 32 ψήφους, ο Γεώργιος Οικονόμου με 31 ψήφους και ο Χρήστος Κεχαγιάς με 29 ψήφους, και από τη Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Εφοριακών ο Ιωάννης Αργύρης με 26 ψήφους και η Σπυριδούλα Μεσαλούρη με 22 ψήφους.

Για το συνέδριο της Π.Ο.Ε. – ΔΥΟ αντίστοιχα εκλέχθηκαν από την Ενωτική Κίνηση Εφοριακών Υπαλλήλων οι Κωνσταντίνος Βαΐτσης με 59 ψήφους, η Άννα Κιουτσοκιόζογλου με 51 ψήφους και η Κωνσταντία Γαϊτανά με 50 ψήφους, ενώ από ΔΑΚΕ ο Χρήστος Κεχαγιάς με 31 ψήφους και από τη Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση ο Ιωάννης Αργύρης με 23 ψήφους.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή από την Ενωτική Κίνηση Εφοριακών εκλέχτηκαν οι Ελένη Ανδρέου με 38 ψήφους και ο Χρήστος Μπαλλούς με 37 ψήφους, ενώ από τη ΔΑΚΕ η Βασιλική Δανιήλ με 29 ψήφους.

Τέλος για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ από την Ενωτική Κίνηση εκλέχτηκαν τρεις: οι Κωνσταντίνος Βαΐτσης με 54 ψήφους, Κωνσταντίνα Γαϊτανά με 46 ψήφους και Άννα Κιουτσοκιόζογλου με 43 ψήφους, ενώ από τη ΔΑΚΕ ο Γιάννης Μπενετάτος με 35 ψήφους και ο Χρήστος Κεχαγιάς με 33 ψήφους και από τη ΔΑΣ ο Ιωάννης Αργύρης με 30 ψήφους και η Σπυριδούλα Μεσαλούρη με 25 ψήφους.

Να επισημανθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές είχαν καταθέσει υποψηφιότητα τέσσερις συνδυασμοί. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει τριετή θητεία, θα συγκροτηθεί σε Σώμα προσεχώς.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου