ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησε πλύσιμο δρόμων στο κέντρο του Βόλου

ξεκίνησε-πλύσιμο-δρόμων-στο-κέντρο-το-242068

Επιχείρηση… σκούπα στο κέντρο του Βόλου, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 30 Νοεμβρίου με μεγάλη εκδήλωση για το άναμμα των γιορτινών φώτων και στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος δεν φορά μόνο τα… γιορτινά του, αλλά δείχνει και το «καθαρό του πρόσωπο».

Ηδη από την περασμένη Δευτέρα, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πρόγραμμα πλυσίματος των δρόμων στο κέντρο της πόλης. Επί 20 συνεχόμενες ημέρες θα γίνεται το πλύσιμο ανά οδό, από Αργοναυτών έως 28ης Οκτωβρίου και από Μπόρελ έως Φιλελλήνων, ενώ αμέσως μετά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Πράττο, θα επεκταθεί και στις συνοικίες ανά περιοχή.

Όπως επεσήμανε ο κ. Πράττος, το πλύσιμο γίνεται τόσο στους οριζόντιους όσο και στους κάθετους δρόμους, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση έως 4 Δεκεμβρίου.

Το πλύσιμο ξεκίνησε από την οδό Ιάσονος στο μήκος της από Μπόρελ έως Αργοναυτών και τη Μαυροκορδάτου από Ιάσονος έως 28ης Οκτωβρίου, και ακολούθησε η Δημητριάδος και η Γαμβέτα. Χθες εργασίες καθαριότητας έγιναν στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Ογλ και ακολουθούν οι οδοί ανά μέρα: Κ. Καρτάλη και Κουμουνδούρου, Ελ. Βενιζέλου και Γκλαβάνη, Σπ. Σπυρίδη και Παύλου Μελά, Κοραή και Αθαν. Διάκου, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Ερμού, Πλάτωνος – Σωκράτους και Κονταράτου, Μεταμορφώσεως – Σκοπέλου – Μπόρελ, Σόλωνος – Ροζού – Σέφελ, Χατζηαργύρη και Κουταρέλια, Τοπάλη και Αγίου Νικολάου, Αντωνοπούλου και Σκενδεράνη, Ηπείρου και Μακεδονομάχων, Λώρη και Εργατικού Κέντρου, Αρτεμισίου – Αλοννήσου – Τρικερίου – Χαρισιάδου, Σκύρου – Μηλίνης – Αφήσσου – Γκλαβάνη – Κουμουνδούρου, Ογλ – Γαμβέτα – Μαυροκορδάτου – Αθ. Διάκου – Π. Μελά – Σπ. Σπυρίδη.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου