ΤΟΠΙΚΑ

Ματαίωση τριών πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Βόλου

ματαίωση-τριών-πλειστηριασμών-στο-ει-242286

Ματαιώθηκε χθες εν μέσω διαμαρτυριών από μέλη της Κίνησης Πολιτών κατά των Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών η εκτέλεση τριών πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Βόλου. Mέλη της Κίνησης Πολιτών κατά των Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν την είσοδο συμβολαιογράφου στο Ειρηνοδικείο Βόλου.

Στο μεταξύ, συμμετοχή στην πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια και στην πορεία στη Βουλή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο είχε η Κίνηση Πολιτών κατά των Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών Βόλου.

Ο κ. Γιάννης Μπάλλας που ήταν παρών, ενημέρωσε χθες ότι η πανελλαδική συνέλευση που ακολούθησε με τη συμμετοχή εκπροσώπων 50 συλλογικοτήτων συγκρότησε πανελλαδικό δίκτυο ενημέρωσης και επικοινωνίας, ενώ αποφάσισε την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου με συλλόγους και σωματεία όλης της χώρας.

Συνέντευξη Τύπου Γ. Μπαρτζώκη

Στο μεταξύ, απαράδεκτη χαρακτήρισε την ενέργεια τράπεζας, η οποία ζήτησε την περασμένη Τετάρτη από το Ειρηνοδικείο Βόλου την έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή άρσης των αναγκαστικών μέτρων κατά 52χρονου Βολιώτη για την εκτέλεση πλειστηριασμού που αφορούσε σε ξενώνα στο Πήλιο, ο πρόεδρος του κόμματος Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων Γιώργος Μπαρτζώκης.

Με αφορμή τον εν λόγω πλειστηριασμό ο κ. Μπαρτζώκης επισκέφτηκε χθες τον Βόλο και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. «Η εκτέλεση αναγκαστικών μέτρων μέχρι τη συζήτηση μίας αίτησης δανειολήπτη για ένταξη στον Νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αναστέλλεται, εντούτοις η τράπεζα ήθελε να προχωρήσει ο πλειστηριασμός», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος απεύθυνε στη συνέχεια κάλεσμα προς τους δανειολήπτες και ειδικά τους δανειολήπτες της Μαγνησίας να σταθούν στα πόδια τους.

Ο κ. Μπαρτζώκης ανακοίνωσε ακολούθως ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος πολιτευτής στη Μαγνησία, καθώς θέλει να τιμήσει τους δανειολήπτες του νομού.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου