ΤΟΠΙΚΑ

Οδύνη για τον χαμό του 67χρονου Βολιώτη κυνηγού. Αύριο η κηδεία του

οδύνη-για-τον-χαμό-του-67χρονου-βολιώτη-243571

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στο Κεραμίδι για τον εντοπισμό 67χρονου Βολιώτη που έφυγε από το σπίτι του προχθές το πρωί για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι νεκρός σε πλαγιά στα 200 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Κεραμίδι, λίγο μετά τη διασταύρωση για Βένετο.

Πρόκειται για τον Ζαχαρία Μωδέα, συνταξιούχο μηχανικό πρώην εργαζόμενο του Δήμου Βόλου. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο 67χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, ενώ δίπλα του ήταν οπλισμένο το όπλο του αλλά και τα τρία του σκυλιά που τον φυλούσαν. Είχε πάει για κυνήγι, όμως άγνωστο για ποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις του και δυστυχώς ήταν μόνος.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε χθες νωρίς το πρωί σε δήλωση εξαφάνισης και άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Β’ ΒΙΠΕ άρχισαν να διεξάγουν έρευνες με τη συνδρομή και εθελοντών κυνηγών οικογενειακών φίλων του αγνοούμενου.

Ο 67χρονος αποχώρησε από το σπίτι του προχθές γύρω στις 4 το πρωί, και στην πορεία δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Η οικογένειά του ανησύχησε. Το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό του δεν είχε σήμα και δεν μπορούσε να υπάρχει καμία επικοινωνία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εντόπισε άμεσα στο στίγμα του κινητού του στο Κεραμίδι. Κάτοικος της περιοχής βρήκε το αυτοκίνητο του 67χρονου στον δρόμο.

Δυστυχώς, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 67χρονο δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό για να τον σώσει, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε τυπικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 67χρονου και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι ο 67χρονος να υπέστη κάποιο επεισόδιο με την υγεία του, ίσως με την καρδιά. Ήταν μόνος όμως όταν συνέβη το κακό.

Η είδηση του θανάτου του 67χρονου σκόρπισε χθες απέραντη θλίψη και οδύνη. Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ γνωστός. Εργαζόταν ως μηχανικός στον Δήμου Βόλου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Στον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου ήταν ενεργό μέλος. Στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος αλλά και ταμίας του Συλλόγου. Άνθρωποι που τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν ένας δραστήριος άνδρας και εξαίρετος οικογενειάρχης, και εξέφρασαν τη λύπη τους για την τραγική κατάληξη των ερευνών.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα στην οικογένεια του θανόντος.

Ο 67χρονος ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Δερμετζίδου, συνταξιούχο υπάλληλο στη Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, και από τον γάμο του είχε αποκτήσει μία κόρη, τη Βασιλική. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη από τον Άγιο Δημήτριο στις 10.30 το πρωί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου