ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας εφιστά την προσοχή για τις ρευματοκλοπές

ο-σύνδεσμος-ηλεκτρολόγων-μαγνησίας-ε-244295

Την προσοχή των καταναλωτών, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων ρευματοκλοπών εφιστά ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το φαινόμενο των ρευματοκλοπών παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και δυστυχώς στο Νομό Μαγνησίας προστίθενται συνεχώς νέες ποινές για ρευματοκλοπές.

Η ρευματοκλοπή δεν είναι μόνο παράνομη αλλά και επικίνδυνη για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών. Όλοι οι μετρητές συνεχίζουν να έχουν τάση ακόμα και αν το ρεύμα είναι κομμένο, με συνέπεια την ηλεκτροπληξία σε περίπτωση παρέμβασης από οποιονδήποτε ερασιτέχνη.

Ο κάτοχος του συμβολαίου παροχής ρεύματος είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε παράνομη επέμβαση στο μετρητή του και διώκεται ποινικά.

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ώστε να μην υποκύπτουν στο δέλεαρ χαμηλότερης κατανάλωσης και να ζητούν από τους Ηλεκτρολόγους την επαγγελματική τους άδεια. Είναι θέμα χρόνου να πιαστούν όσοι διαπράττουν το αδίκημα της ρευματοκλοπής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου