ΤΟΠΙΚΑ

Επανέρχονται οι βροχές στη Μαγνησία

επανέρχονται-οι-βροχές-στη-μαγνησία-245470

Επανέρχεται το βροχερό σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία, με τα φαινόμενα, που δεν θα έχουν, ωστόσο, ιδιαίτερη ένταση, να εντοπίζονται κατά βάση, αύριο Τετάρτη.

Οι βροχές επικεντρώνονται περισσότερο στη δυτική Θεσσαλία, ενώ τις τρεις επόμενες μέρες επανέρχεται η «νηνεμία» στις καιρικές συνθήκες, με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις εναλλαγές ήλιου και συννεφιάς στον ορίζοντα. Ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, με λίγα φαινόμενα στα νότια ορεινά, ενώ η ίδια εικόνα θα διατηρηθεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Παράλληλα αναμένονται βροχοπτώσεις στα νησιά των Βορείων Σποράδων, οι οποίες θα έχουν, ωστόσο, σποραδικό χαρακτήρα.

Από το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται εκ νέου βροχοπτώσεις που θα συνεχιστούν και την Κυριακή, τοπικά στις γύρω ορεινές περιοχές, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το μέσο της επόμενης εβδομάδας.

Οι θερμοκρασίες δεν θα σημειώσουν σημαντική μεταβολή, λόγω των νότιων ανέμων που θα πνέουν στην περιοχή μας, με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν τους 15 βαθμούς και τις ελάχιστες, αντίστοιχα, τους 9 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στις κορυφογραμμές του Ολύμπου, κυρίως την Κυριακή και την Δευτέρα, χωρίς, ωστόσο, να αναμένονται έντονα φαινόμενα στην περιοχή μας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου