Υπέρ του λιμανιού στον Πλατανιά η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-05, 13:00:15
(φωτο: αρχείου)
Υπέρ του λιμανιού στον Πλατανιά η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων

Θέση υπέρ του αλιευτικού καταφυγίου στον Πλατανιά παίρνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Επιπλωμένων Δωματίων Διαμερισμάτων.

Όπως αναφέρει, «χαιρετίζει την απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να εντάξει το έργο της κατασκευής του νέου λιμένα Πλατανιά, στην προτεραιότητα εκτέλεσης.

Ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, που αποτυπώνει την μεγάλη προσδοκία τουριστικής ανάπτυξης πολλών δεκαετιών, τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών τουρισμού του Πλατανιά και κατ’ επέκταση όλου του Πηλίου και της Μαγνησίας.

Θα ενώσει την άκρη του με τα νησιά των Σποράδων αναβαθμίζοντας τον ρόλο του Πλατανιά με τεράστιες οικονομικές παραμέτρους.

Τα οφέλη της τοπικής κοινωνίας και του Πηλίου από την ανάπτυξη εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων, με πολυποίκιλες δράσεις δεν αμφισβητούνται.

Επίσης δεν αμφισβητούνται οι βελτιώσεις της περιβαλλοντικής διάστασης της περιοχής που θα επιτευχθούν με τις παράπλευρες εργασίες του έργου.

Ως φορείς του τουρισμού δεν θα μπορέσουμε, παρά να επικροτήσουμε το τόσο σημαντικό έργο, που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάπτυξή του».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=