ΤΟΠΙΚΑ

Επί ποδός… όλη η Ζαγορά

επί-ποδός-όλη-η-ζαγορά-248745

Ραντεβού στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στη Ζαγορά δίνει σήμερα, Κυριακή, στις 11 το πρωί, όλο το χωριό. Φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι, θα καθίσουν όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι για τις ανάγκες της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό», που κάνει γυρίσματα στη Ζαγορά.

Το τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται στη Ζαγορά ήδη από την Παρασκευή το μεσημέρι και πραγματοποιεί ρεπορτάζ και γυρίσματα για την παρουσίαση της περιοχής και των δραστηριοτήτων της: για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, «Ζαγορίν», που φέτος συμπλήρωσε 101 χρόνια ζωής, για το σχολείο του Ρήγα Φεραίου, την ιστορική Βιβλιοθήκη της περιοχής, τις εκκλησίες, τον γυναικείο συνεταιρισμό, μέλη του οποίου παρουσιάζουν παραδοσιακές συνταγές.

Σήμερα θα γίνουν τα κεντρικά γυρίσματα για τις ανάγκες της τρίωρης εκπομπής στην πλατεία του χωριού, όπου θα μιλήσουν εκπρόσωποι φορέων για τον τόπο τους αλλά και ντόπιοι, και φυσικά ξένοι που πήγαν και εγκαταστάθηκαν από επιλογή στο συγκεκριμένο χωριό του Πηλίου.

Θα περιγράψουν τη ζωή στη Ζαγορά, τις παραγωγικές της δραστηριότητες, τις ομορφιές της και γενικότερα πώς είναι η ζωή στο χωριό.

Η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της χώρας για να μεταφέρει τον παλμό της νεολαίας, των αγροτών, των συνεταιρισμών, των συλλόγων, των νέων επιχειρηματιών, όλων δηλαδή αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Σταθμός του ταξιδιού της αυτές τις ημέρες είναι η Ζαγορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου