ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» τη Δευτέρα

παρουσίαση-του-συνδυασμού-μαγνησία-2025-249065

Στην παρουσία του συνδυασμού του, «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», θα προχωρήσει μεθαύριο, Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Volos Palace ο Τρύφων Πλαστάρας, ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές του Επιμελητήριου Μαγνησίας ως υποψήφιος πρόεδρος.

Στο πλαίσιο διενέργειας των Εκλογών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017, ο κ. Πλαστάρας ενημερώνει ότι «έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια προσπάθεια συγκρότησης μιας δημιουργικής ομάδας προς ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Μετά από διαβούλευση με επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του νομού Μαγνησίας, έχει σχηματιστεί ένας ευρύς επαγγελματικός συνδυασμός με τίλο «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025».

Τον συνδυασμό απαρτίζουν υποψήφιοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, άτομα νέα και παλιά, αξιόλογα με όραμα, όρεξη, δραστηριοποίηση στον νομό. Υποψήφιοι εκπρόσωποι από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δηλαδή το εμπορικό, το μεταποιητικό, το τουριστικό και το τμήμα υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός, ενώ θα γίνει η παρουσίαση των αρχών και θέσεων του συνδυασμού, και θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν υποβάλλει την υποψηφιότητά τους μέχρι σήμερα.

«Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν στην παρουσίαση του Συνδυασμού “ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025”, προκειμένου να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις προτάσεις μας και να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος που στόχο θα έχει τον καλύτερο προγραμματισμό και την καλύτερη στόχευση ενόψει της οριστικής κατάρτισης του προγράμματος του συνδυασμού μας» τονίζει ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου