ΤΟΠΙΚΑ

Αφιερωμένο στα θεσσαλικά προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης

αφιερωμένο-στα-θεσσαλικά-προϊόντα-στ-249193

Αφιερωμένο στα θεσσαλικά προϊόντα είναι το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο Ντίσελντορφ, με στόχο τη δυναμική προβολή και την προώθησή τους στις ευρωπαϊκές αγορές.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης, Διαμαντής Γκίκας, συνάντησε τον δήμαρχο Μουζακίου και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Θεσσαλίας, Γεώργιο Κωτσό, στο γραφείο του στο Μουζάκι Θεσσαλίας, και τον ενημέρωσε για τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Ο Διαμαντής Γκίκας ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι αποτελεί θεσμό, κάθε Φεστιβάλ να συνδιοργανώνεται είτε με έναν διαφορετικό δήμο της Θεσσαλίας είτε με έναν περιφερειακό οργανισμό της Θεσσαλίας, και του μετέφερε την ισχυρή επιθυμία και ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδίας να είναι η ΠΕΔΚ Θεσσαλίας ο συνδιοργανωτής για το Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης 2018.

Ο Γέωργιος Κωτσός αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση για την παραπάνω συνεργασία και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τη συζήτηση του περιεχομένου της εν λόγω συμμετοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου