ΤΟΠΙΚΑ

Επεισοδιακή η ορκωμοσία του Λευτέρη Κατσαλή

επεισοδιακή-η-ορκωμοσία-του-λευτέρη-κ-252319

Επεισοδιακά ξεκίνησε η θητεία ως δημοτικού συμβούλου του Λευτέρη Κατσαλή, ο οποίος θα αναπληρώσει τη θέση του εκλιπόντος Γιάννη Μολοχίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Χθες το πρωί, ο κ. Κατσαλής προσήλθε στο γραφείο Δημάρχου προκειμένου να δώσει θρησκευτικό όρκο και να αναλάβει καθήκοντα στη θέση του δημοτικού συμβούλου με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Δρόμοι Συνεργασίας».

Τον κ. Κατσαλή συνόδευε η αδερφή του, Αγγελική, που θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή της ορκωμοσίας. Σύμφωνα με τον κ. Κατσαλή, βρίσκονταν και οι δύο στο γραφείο Δημάρχου, όταν «ο κ. Μπέος, ζήτησε από την αδερφή μου να περάσει έξω, επειδή δεν της άρεσε το ύφος της». «Η αδερφή μου τον ρώτησε, ποιος είστε, και εκείνος απάντησε ο Δήμαρχος της καρδιάς σας. Η αδερφή μου πέρασε έξω, ορκίστηκα, ωστόσο ο διάλογος σε έντονο ύφος συνεχίστηκε και έξω από το γραφείο, μετά την ορκωμοσία», περιέγραψε ο κ. Κατσαλής.

«Θα ήθελα να καταδικάσω το συμβάν. Δείχνει τη συμπεριφορά και τη δημοκρατία που πρεσβεύει ο κ. Μπέος, σχολίασε οι κ. Κατσαλής.

Ο ίδιος, επανέλαβε ότι θα φανεί αντάξιος της θέσης που του «παρέδωσε» ο Γιάννης Μολοχίδης και ότι θα υπηρετήσει τις αξίες που πρεσβεύει στο ακέραιο. Προς το παρόν, παραμένει δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη των Δρόμων Συνεργασίας, χωρίς όμως να αποκλείεται η ανεξαρτητοποίησή του τα επόμενα 24ωρα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου