ΤΟΠΙΚΑ

Πρόωρος θάνατος για 52χρονο και 62χρονο

πρόωρος-θάνατος-για-52χρονο-και-62χρονο-252787

Απέραντη θλίψη για τον αιφνίδιο χαμό 52χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Βασίλη Ιατρίδη συνταξιούχο στρατιωτικό. Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε προχθές το μεσημέρι, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απερίγραπτη θλίψη στη Νέα Ιωνία. Ο 52χρονος ήταν γιος της Μαρίνας Ιατρίδη που διατηρεί στη Νέα Ιωνία το ομώνυμο τσιπουράδικο.

Είχε ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, και τα τελευταία χρόνια έμενε στη Ρόδο όπου επίσης είχε υπηρετήσει στον Στρατό και συνταξιοδοτήθηκε.

Άνθρωποι που τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν πολύ αγαπητός στην παρέα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

62χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Νεκρός εντοπίστηκε χθες στο σπίτι του όπου ζούσε μόνος ένας 62χρονος Βολιώτης. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, δεν είχε δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο, γεγονός που ανησύχησε οικεία του πρόσωπα που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου μετέβησαν γύρω στις 11 το πρωί στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν μέσα. Δυστυχώς οι φόβοι ότι κάτι κακό του είχε συμβεί επιβεβαιώθηκαν.

Ο 62χρονος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις στο κρεβάτι του και όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός εδώ και ώρες. Ιδιώτης γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, βεβαίωσε, ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, καθώς είχε προβληθεί από την επάρατη νόσο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφτηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου