ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Social Media προς όφελος των Επιχειρήσεων

σεμινάριο-του-σθεβ-social-media-προς-όφελος-των-ε-253986

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 (16:00-21:00) εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών, με θέμα: Social Media για Επιχειρήσεις (Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης- Facebook)

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναλυθούν οι όροι και οι έννοιες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.τ.λ) καθώς και η χρήση τους ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. Παράλληλα, θα αναλυθούν τα οφέλη των Social Media για ιδιώτες και επιχειρήσεις, καθώς και οι επιτυχημένοι τρόποι διαφήμισης στο Facebook μέσω παραδειγμάτων και Case Studies. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση ουσιαστικών γνώσεων σχετικά με τη χρήση των Social Mediaπρος όφελος των επιχειρήσεων και την αύξηση πωλήσεων.

Εισηγήτρια του προγράμματος θα είναι η κα Ντάλλας Βίκυ η οποία σπούδασε Interactive Multimedia Communications και MSc σε E-Commerce στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια είναι εισηγήτρια σε διάφορους οργανισμούς για θέματα Social Media, Web Design, Conversion Rate Optimization και Επιχειρηματικότητα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το digitalmarketing και τις διαδικτυακές πωλήσεις.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί μέσω 0,24% ΛΑΕΚ- ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος και δηλώσεις συμμετοχής (έως 7/11/2017) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Αποστολία Χαρμάνη) τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410555507 &e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου